--> -->

VIDEO Unde și-a întâlnit Alina Eremia iubirea: ”La sala de fitness”. Pe ce piesă ar dansa la nuntă

Alina Eremia este una dintre cântărețele cu priză la public din noua generație, o femeie frumoasă, dar care a avut și încă mai are propriile angoase.

Artista de 27 de ani i-a povestit lui Mihai Morar, în cadrul podcast-ului ”Fain și simplu”, ce efect a avut relația sa cu iubitul ei, Eduard Barbu, alături de care este de șase ani.

”Sufăr de scenarită”

”Edi, iubitul meu, m-a ajutat foarte tare să încep să mă iubesc. Prin iubirea pe care mi-a acordat-o mie. Probabil, prin felul în care m-a făcut să mă simt, în acel moment când te vezi cea mai frumoasă, cea mai iubită, cea mai cea. Nu e că mă subapreciam, tare, deși sunt conștientă de cine sunt. Sufăr de scenarită! Îmi făceam multe scenarii, lucrurile se întâmplau în capul meu, fără a fi în realitatea.

Dar dacă sunt gânduri repetitive, la un moment dat devin nocive. Nimeni nu e perfect, dar eu nu puteam accepta asta. O idee proastă. Când vrei să fii perfect, îți scapă lucrurile care te ajută să creezi magia, vulnerabilitatea, emoțiile nefiltrate. Și parcă nici iubirea nu se mai reflectă cu adevărat. Am pus presiune mare pe mine”, a explicat Alina.

Ce planuri de căsătorie au

Cântăreața a povestit cum s-a înfiripat relația ei cu bărbatul ce-i stă alături.

”La prima întâlnire, am stat 12 ore de vorbă, nu se mai epuizau subiectele. Pentru mine a fost wow, să rezonez cu omul de lângă mine. N-am simțit niciodată că vede la mine artista. Dacă ar fi căzut în admirație față de mine, fugeam! Până când l-am convins să facă o copertă de revistă cu mine, a durat jumătate de an.

Avem o relație de 6 ani. El m-ar fi cerut de mult, m-a cerut cumva, adică tatona subiectul, dar eu i-am zis că nu e momentul. „Eu cu tine mă văd oricum, oricând, stai liniștit”, i-am răspuns, dar privesc subiectul ca o chestie superasumată. M-am relaxat pe subiectul ăsta, acum,

Prima întâlnire la 3 luni distanță. A tras cumva concluzia că n-o să răspundă, că o să am harfe, figuri, fițe. E un tip foarte în banca lui, nu e genul să se bage în seamă cu nimeni, lasă lucrurile să se întâmple natural. A părut totul superfiresc.

Ne-am întâlnit la sală, a rămas una dintre pasiunile noastre comune, nu știa că sunt Alina Eremia. Dar i-a spus unui prieten, mi-a zis apoi: „Eu o să fiu cu fata aia!”. A fost ca un fulger. Eu făceam „scări”, iar el își ajuta un prieten cu „greutăți””, a dezvăluit artista.

A ajutat-o și la slăbit

Eduard a avut un efect pozitiv asupra Alinei.

”Am învățat să mă iubesc pe mine. M-a învățat să mă ascult. Încercam să pasez la el niște chestii pe care nu mi le asumam, dar el nu le-a refuzat. A tăiat ața de dependență, pe care o aveam nativ, m-a învățat să mă redescopăr, să fie asumată. Artistic, dacă eu aveam anumite limitări, rămâneam în zona de confort, m-a ajutat să am o libertate, să nu am teama de eșec. El mi-a dat libertatea de a fi, așa cum sunt eu.

M-a învățat să risc conștient mai mult. Îmi trimite povești de viață, interviuri cu oameni care au reușit, realizezi că cineva e victorios prin simplul fapt că nu a renunțat. Eram a drama queen! Eu vedeam doar jumătatea goală a paharului.

Edi e cel mai disciplinat om pe care-l cunosc. Am preluat de la el să nu am timpi morți, dar fără să alergi într-o nebunie. Să muncești eficient, calitativ, nu cantitativ. În loc să ne uităm la seriale, putem structura timpul altfel, să nu pierzi toată noaptea cu așa ceva. Eu mă uitam la seriale, apoi după ora 12:00 noaptea citeam. Nu mi-a impus, dar am observat la el. Vedeam că dă un altfel de randament, la fel cum suntem ceea ce mâncăm. Cu cât ai mai multă grijă de tine, cu atât e mai frumos templul tău. De aceea mă pasionează sportul, alimentația, să ai o igienă a somnului.

Mă mențin de când sunt el, maximum un kilogram mai pun în plus. Am slăbit tot cu ajutorul lui, apoi am fost încordată la ideea de a nu mai pune pe mine deloc.

Pe ce piesă aș dansa la nuntă? „All of you” a lui John Legend, ceva care-mi vine acum în minte, pentru că este un artist în topul preferințelor comune”, a mai spus ea.

Citește și

Experții explică oamenilor cum pot face diferența între răceală, gripă și coronavirus