VIDEO Ultimul transfer al lui Dinamo are parte de reclamă bună: ”Joc bun de picior”

Până să rezolve cu Cristiano Figueiredo sau să-l convingă pe Plamen Iliev să revină la sentimente mai bune pentru Dinamo, roș-albii se bazează pe Thomas Chesneau, 22 de ani, transferat ieri de către bucureșteni.

În afara foarte tinerilor Ștefan Fara (20 de ani) și Eduard Chioveanu (20 de ani), fără niciun meci în Liga 1, Dinamo îl mai are pe Thomas Chesneau, 22 de ani, jucător crescut la PSG, adus marți de la Concordia Chiajna, formație de pe locul 4 în Liga 2.

Era al 3-lea la Chiajna

Francezul era, de asemenea, al 3-lea portar al ilfovenilor, stătea în umbra a doi tineri de 18 ani care erau folosiți și pentru regulile U21 și U19 de la nivelul eșalonului inferior.

Totuși, noul dinamovist este lăudat de un fost dinamovist, apreciat, ”Eroul de la Liberec” din 2009, Florin Matache, în prezent antrenorul cu portarii al Concordiei.

Chesneau a apărat un singur meci în actuala ediție.

Aprecieri

”Este un băiat care lucrează intens și care cred că va ajuta pe Dinamo. Are pregătirea din Franța, ceea ce înseamnă mult pentru fotbalul românesc. Depinde de el și de echipă să-l asimileze repede. Este un fotbalist cu calități.

Fiecare portar, ca de altfel fiecare sportiv, are plusuri și minusuri. Prin mentalitatea lui și pregătire corespunzătoare, va oferi un plus «câinilor».

Este un goalkeeper de talie, are o poziționare bună în poartă și un joc bun de picior”, a declarat Matache pentru GSP.ro.

Citește și

Polițistul care a ucis o fată pe trecerea de pietoni a REFUZAT DE DOUĂ ORI să dea declarații în fața anchetatorilor