VIDEO Tulburător! Miki Buzărnescu a plâns după ce a fost jignită și acuzată de adversară la Melbourne

Scene fără precedent s-au petrecut în timpul și la finalul meciului pierdut de Mihaela Buzărnescu la turneul WTA Phillip Island Trophy de la Melbourne, (7-6(5), 3-6, 3-6) cu Jill Teichmann.

Mihaela Buzărnescu (32 de ani, 138 WTA) a avut parte de un incident teribil, în această săptămână, la turneul Phillip Island Trophy, dedicat jucătoarelor care au pierdut prematur la Australian Open.

Adversara româncei din primul tur, elvețianca Jill Teichmann (23 de ani, 58 WTA) a avut o reacție foarte urâtă la adresa Mihaelei. S-a întâmplat în momentul în care Miki a solicitat un time out medical.

Mihaela Buzărnescu a primit îngrijiri medicale la genunchi, pe teren, la scorul de 3-5 în setul secund, după care Jill Teichmann a făcut o remarcă jignitoare la adresa româncei: ”La 5-3… (neinteligibil), e o mizerie, e o mizerie ce faci!”, a strigat elvețianca, acuzând-o pe Buzărnescu că mimează accidentarea pentru a o scoate din ritm.

Meciul a continuat, Jill Teichmann s-a impus, dar Mihaela Buzărnescu a fost revoltată de comportamentul elvețiencei! Românca a chemat superviserul și a solicitat sancționarea gestului nesportiv al adversarei. Vizibil afectată de incident și plângând, Buzărnescu le-a explicat oficialilor turneului că a suferit mai mult operații în trecut, fiind ultima persoană care ar mima o accidentare.

Mihaela Buzărnescu a avut o carieră măcinată de accidentări. Și-a revenit foarte greu după accidentarea gravă din finalul sezonului 2018. A călcat strâmb în timpul meciului cu Elina Svitolina de la Montreal și a suferit o ruptură de ligamente. De atunci, s-a tot confruntat cu probleme medicale: în 2020 nu a evoluat mai deloc, reușind să se recupereze 100% abia anul acesta.

Citește și

Mircea Dinescu despre România și coronavirus: ”Propaganda, mare scârboșenie. Chestie de peșteră”