Wave Resort

VIDEO Șumudică a răbufnit: ”Stați în banca voastră pe 80-100 de euro! Mai ușor cu pianul”

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, este din ce în ce mai irascibil și-i critică pe cei ce lovesc în el și în echipa lui. Mai ales după criticile aduse campionilor după prima repriză din Gibraltar, cu Lincoln. La pauză, ”feroviarii” erau conduși, 0-1, însă au revenit în partea a doua și au câștigat cu 2-1.

”Sunt alții care stau bine mersi la diferite posturi de televiziune și încep să spună că Deac nu vrea să îl ajute pe Șumudică, că X nu vrea să joace pentru Șumudică. Nu există așa ceva. Îmi place să stau liniștit în fața dumneavoastră și să le răspund.

Le spun că iubesc meseria asta, mă simt atât de bine pe teren și aici, în preajma jucătorilor! Și atât de bine mă simt când îi văd că se consumă și că îi doare ceea ce se întâmplă la CFR. Nu îmi spuneți mie că erau ei atât de afectați că a jucat CFR-ul prost în prima repriză. Ce iubesc ei CFR-ul!

De unde?! Ei nu știau cum să îl lovească mai repede pe Șumudică, pe jucătorii de la CFR. Băi, oameni buni, vă mai transmit o dată: e greu cu CFR și e greu cu Șumudică! Stați în banca voastră, acolo, pe 80-100 de euro, cât vă plătesc cei de la televiziuni, și mai ușor cu pianul că se varsă claviatura”, a declarat Șumudică într-o conferință de presă.

Citește și

Iulian Bulai, atac la președintele Iohannis pentru că l-a decorat pe Patriarhul Daniel, care nu susține educația sexuală