VIDEO Și Dana Budeanu plânge! ”Îi tratăm de parcă au murit deja”

Dana Budeanu este una dintre cele mai urmărite și controversate prezențe online din România. Are sute de mii de vizualizări pe contul său personal de YouTube, primește aprecieri și hate-uri, la grămadă, nu este genul de om care să treacă neobservat.

Femeie de afacere și un influencer în mediul online, Dana Budeanu a fost invitată a lui Damian Drăghici în cadrul podcast-ului artistului de pe YouTube.

Cu același stil direct, fără menajamente, la fel ca în opiniile expuse în ”Verdictul” ei, Dana a fost întrebată ce-o face să plângă. Detaliu ce-a emoționat-o.

”Niciodată nu plâng pentru mine. Plâng pentru bătrâni. Nu suport suferința bătrânilor, neputința lor. Faptul că nu trăim într-o lume care să-i venereze, să-i ajute, să-i sprijine, să-i ocrotească. Eu cred că acesta e cel mai mare păcat al lumii noastre că nu ne venerăm bătrânii datorită cărora suntem aici. Nu există azi fără istorie. Fără ceea ce au făcut ei”, a început vedeta.

A continuat pe aceeași linie, acuzatoare, la adresa politicienilor. ”Noi avem pe gratis astăzi ceea ce am primit de ei. De aceea este acest dezechilibru, nu merităm să trăim ceva pentru care n-am muncit deloc! Nu respectăm oamenii care au creat tot ceea ce noi am primit, stând pe fotoliu. Nu suport felul în care au ajuns să trăiască bătrânii. Sunt și țări ce-și venerează bunicii, mamele.

Din păcate, și România, și alte state, îi tratează pe bătrâni ca și cum ar fi murit deja, că nu mai pot produce. Ba da, sunt buni! Ei suntem noi. Nu poți ignora. Da, sunt impresionată de bătrâni”, a declarat Dana Budeanu.

”Dana cea de acum este cea pe care mi-o doream de la 5-6 ani. Eu am fost un fel de copil bătrân. Nu mi-am schimbat principiile de când îmi amintesc. Sunt foarte încăpățânată din punctul acesta de vedere, nu fac niciun compromis de minte și de suflet.

Nu va exista nimeni niciodată care să mă schimbe, ceea ce nu înseamnă adevăr pentru mine, nu există. Eu nu fac rău nimănui și nu fac compromisuri, nici de minte, nici de suflet”, a conchis vedeta din showbizz.

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ Biserici de lemn cu istorie veche