VIDEO Răspuns după ce Dinu a lovit în istoria lui Dinamo: ”Am șutat ca Ronaldo sau ca Ronaldinho”

Astăzi, s-au împlinit 36 de ani de la returul semifinalei CCE dintre Dinamo și Liverpool, scor 1-2. Prima dată când o echipă din România ajungea în cea mai avansată fază a celei mai importante competiții continentale. Cea mai glorioasă campanie a roș-albilor în Europa. Acum, pe 25 aprilie 2020, secundul lui Dumitru Nicolae Nicușor, Cornel Dinu, a ales să facă niște dezvăluiri șocante.

A murdărit toată campanie fotbalistică de atunci! A vorbit de mită dată arbitrilor, de încercarea eșuată de ”a îndoi” brigada la partida cu Liverpool, afirmând că eliminarea istorică a celor de la Hamburg (3-0, 2-3) a fost datorată și șpăgii pe care el însuși a dus-o arbitrului olandez Jan Keizer! Nemții erau campionii en titre în CCE, fosta Champions League. Foștii fotbaliști, care au contribuit la acele performanțe istorice, au criticat în termeni duri reacția lui Dinu. În victoria celebră a ”câinilor” cu Hamburg (3-0), Gigi Mulțescu a înscris un gol fabulos de la aproximativ 35 de metri. Mai marcaseră Augustin și Orac.

”Noi am marcat de 5 ori contra campioanei. După acea dublă simțeam că ne puteam bate cu oricine din Europa de la egal la egal. Gol cum am dat eu nu prea mai vezi acum în România! A fost gen Cristiano Ronaldo sau Ronaldinho. Chiar eram puternici”, a precizat Mulțescu.

Citește și

Englezii le recomandă conaționalilor să viziteze România! Aflați detaliile

No Comments Yet

Comments are closed