Wave Resort

VIDEO Pepe despre Oana Zăvoranu: ”Cea mai mare greșeală a vieții. Femeile m-au influențat”

Pepe, 41 de ani, a fost invitatul ultimului podcast al lui Damian Drăghici. Cei doi, vechi amici, au vorbit despre diverse teme și istorii ale cântărețului.

”Eu sunt același și pe scenă, și-n afara ei. Sunt un om simplu, aparent complicat, cu principii de viață extrem de sănătoase. Îmi cânt propria viață. Sunt un om cu bune, cu rele, fericit”, a început Pepe.

Un mare of al artistului au fost căsătoria și relația cu Oana Zăvoranu, una tumultoasă. ”Eu dau totul într-o relație, indiferent de greșelile făcute, am protejat familia. Familia contează mai mult decât orice pe lumea asta. Cu Raluca am avut o căsnicie frumoasă, înainte am avut ”repetiții”, greșelile tinereții. Când privesc înapoi, parcă n-am fost eu. Dacă ar vorbi civilizat și nu ar spune tâmpenii, aș sta de vorbă. Cu ea nici nu vreau să-i pronunț numele, vorbește prost de ani de zile, din frustrare.

Mie mi se pare cea mai mare greșeală din viața mea. Ea este cea mai mare greșeală din viața mea. Asta ca să mai aibă un motiv să apară la TV. Dar am învățat foarte multe din această greșeală. Mă uit și mă întreb: ”Mă, ce naiba a fost în capul meu?!”. Eu pentru dragoste mă cert cu toată lumea, dar când arunci cu noroi… Mi se pare mult. De ce mă ataci? N-a mai fost să fie, gata, n-a fost să fie. Numai tâmpenii spune.

Foarte mare influență în viața mea au avut fetele, femeile, cu care am umblat. Unele erau mai mari decât mine, când eram foarte tânăr. Eram obligat să mă adaptez mediului nou, treceam din cartier și mergeam în centru. M-am adaptat și mi-a plăcut.

M-am schimbat foarte mult de la venirea pe lume a fetițelor mele. Probabil, e crucea vieții mele să am o soție cu care să mă înțeleg toată viața. Cel mai rău e când tu crezi că te înțelegi și nu e așa. La și un sfert eram căsătorit, la și 20 eram divorțat, în cadrul aceleași discuții. Dar s-au liniștit lucrurile. Știu că sunt un tată bun, e cea mai mare calitate din viața mea”, a mai comentat Pepe.

Zilele trecute, Oana Zăvoranu a susținut că ea a divorțat de Pepe, nu el de ea. Conform spuselor ei, cântărețul a descoperit că aceasta îl înșela, însă nu a dorit ca el să o ierte și așa au ajuns la separare. ”Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă.

Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe”, a declarat ea pe YouTube. Oana Zăvoranu a mai susținut că Pepe nu a fost rănit după despărțire și că s-a căsătorit din ambiție, la nouă luni de la divorț, cu Raluca Pascu, femeia care l-a făcut tată. ”Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu, pe care îl iubesc pe bune”, a declarat Oana Zăvoranu în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Citește și

Diana Șoșoacă a țipat la cadrele medicale la centrul de vaccinare din Piața Constituției: ”Needucaţilor”