--> -->

VIDEO Noi imagini-șoc: Prodanca și Reghe s-au bătut minute în șir, șoferul soției atacat și el

Camerele de supraveghere din Snagov au surprins, din alt unghi, bătaia dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan. Antrenorul este dezlănţuit şi se răfuieşte cu toată lumea.

Au apărut noi imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Acestea au fost surprinse de camerele de supraveghere din zona unde a avut loc conflictul de vineri seara.

O a treia persoană implicată

Se observă în filmare cum cei doi se lovesc reciproc. Antrenorul lui Neftci Baku a tras-o de păr şi a lovit-o, în repetate rânduri. Aceasta nu a stat pe gânduri și a ripostat cu un pumn.

Marți seara, în spațiul public au apărut imagini noi de la această altercație. Publicate pe site-ul Realitatea.net, acestea arată că bătaia acestora continuă și după cadrele surprinse de finul și șoferul Anamariei.

Se vede în noua filmare, surprinsă de camerele de supraveghere din zonă, cum Reghecampf o trântește pe Anamaria Prodan la pământ.

Apoi, tehnicianul se îndreaptă spre mașină pentru a-l lovi pe șoferul impresarei, care înregistra totul cu telefonul mobil.

Reghe nu-și duce la final atacul și revine la bătaia cu soția sa. Conform sursei citate, toate aceste momente au avut loc sub privirile șoferului lui Laurențiu Reghecampf, care se uita pasiv, fără sa intervină.

”Avocații vor merge până în pânzele albe”

Anamaria Prodan l-a acuzat pe Reghecampf că l-a agresat fizic și pe ”omul” ei, aflat la volan.

”I-a rupt tricoul șoferului, l-a amenințat cu moartea, l-a zgâriat, m-am băgat între ei, l-am împins, l-am luat, am încercat să îl calmez, i-am spus că îi face plângere penală, că nu e normal ce face. Nu te înțelegi cu el”, a fost declarația dată sâmbătă de Anamaria Prodan, după momentul conflictului.

La rândul său, șoferul impresarei a spus că, bazâdu-se pe aceste noi imagini, va merge în justiție pentru a-și face dreptate.

”Avocații mei vor merge până în pânzele albe pentru a-mi face dreptate. Camerele de supraveghere de pe stradă au surprins totul, iar Anamaria Prodan a încercat să scape din mâinile lui fugind și întrebând dacă am filmat pentru a merge la poliție.

Am să-mi fac dreptate pentru că, dacă toleram așa ceva, vom ajunge rușinea Europei”, a spus acesta, conform sursei citate.

Citește și

Tora Vasilescu, revoltată după ce a primit factura la curent: ”Nu există”