VIDEO Momente de neuitat de la căsătoria Simonei Halep: ”Vă mulțumesc”

Simona Halep (29 de ani) și Toni Iuruc au avut cununia civilă astăzi, la Constanța, după care sărbătoresc alături de invitați într-un local de pe malul mării. La anul, vor face nunta religioasă la București.

Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns la locație și au apărut pentru câteva secunde în fața jurnaliștilor prezenți. Cei doi erau foarte zâmbitori, iar jucătoarea de tenis le-a făcut cu mâna celor prezenți. Mirii au apărut într-o mașină de 250.000 de euro, Bentley Flying Spur.

Stere și Tania Halep, părinții Simonei, au plecat puțin după ora 15:00 de la locuința lor către locația în care va avea loc ceremonia.

”Vă mulțumesc pentru atenție. Am emoții ca fiecare mamă, atunci când vine această zi pentru copilul ei. M-am rugat să fie o zi cu soare, o zi liniștită. Vă mulțumesc încă odată”, a spus mama Simonei Halep, potrivit Libertatea.

Printre numele importante care au sosit la nunta jucătoarei de tenis se numără Ilie Năstase, Ștefan Bănică, George Cosac sau Florin Segărceanu. Și nume importante din fotbal sunt prezente: Gică Hagi, Gică Popescu și Florin Răducioiu. Totodată, Dan Bittman și cu formația sa, artistul publicând mai multe scurte video-uri pe adresa sa de Instastory.

Citește și

Emma Răducanu: ”Părinții au fost severi cu mine. Mi-au arătat calea”