VIDEO Mircea Rednic, în lacrimi: ”Îmi pare rău că n-am făcut mai multe”

Antrenorul Politehnicii Iași, Mircea Rednic, a fost foarte marcat astăzi de trecerea la cele veșnice a lui Ionuț Popa, antrenor la mai multe formații din Liga 1.

”Astăzi e o zi neagră și tristă. Am pierdut un prieten. Am pierdut un om de fotbal, un om care, în această perioadă de când sunt la Iași, m-a susținut. Nu pot să uit asta. În afară de mesajele pe care le primeam după fiecare meci, în momentul în care mi s-a strigat demisia, el m-a sunat și m-a încurajat. Mi-a spus că o să reușesc aici. Am vorbit cu el înainte să facă stop cardiac. Tot speram. Am vorbit cu fata lui și aveam încredere.

M-am rugat la Dumnezeu ca el să-și revină. N-a mai revenit și Popică a plecat dintre noi. Îmi pare rău că n-am făcut mai multe pentru el. M-am oferit să-l ajut, dar nu mai era nimic de făcut. Orice intervenție chirurgicală n-ar mai fi adus vreo îmbunătățire la situația lui. Cu regret pot să spun că e o zi tristă. Dumnezeu să-l odihnească pentru că a fost un om bun, un om cu suflet mare. Ca om de fotbal, s-a implicat foarte mult acolo unde a fost și totdeauna a fost apreciat și respectat. Drum bun, Popică”, a spus Mircea Rednic.

Citește și:

Știrea zilei oferită de Nelu Tătaru: ce se poate întâmpla de la 1 iulie