VIDEO Ioan Hora știe cum poate fi învins Clinceniul. Ce spune despre Dinamo

Gaz Metan Mediaș joacă sâmbătă cu Academica Clinceni, de la 14:30, într-un meci extrem de important pentru accederea ardelenilor în play-off. Ioan Hora a explicat astăzi într-o conferință de presă cum pot fi învinși ilfovenii care tocmai au încurcat pe cei de la FCSB, ultima lui formație.

”Cu siguranță este dificil, am văzut în meciul cu FCSB că cei de la Clinceni au o foarte bună organizare, dar dacă noi suntem bine la ora jocului și cred că vom fi, cu siguranță vom reuși să ne impunem.

Important este ca noi să ne câștigăm meciurile. Dacă noi vom bate Clinceni și Dinamo eu cred că vom fi în play-off cu siguranță!

Eu îmi doresc foarte mult să câștigăm în primul rând. Și pe urmă vor veni și golurile. A fost o înfrângere, un egal, sigur trebuie să vină și victoria. Asta ne dorim, ne-am pregătit bine săptămâna asta, ca să fim bine la ora jocului atât mental, cât și fizic.

Noi ne dorim să câștigăm și nu vom merge să ne apărăm. Suntem concentrați cu toții, avem puțină presiune pe umeri că mai avem două etape. Dar cred că e benefică, ne ține mai motivați la acest joc”, a declarat Ioan Hora.

Edi Iordănescu a răcit în ultimele zile și l-a trimis pe secundul Ioan Stelescu la conferința de presă.

”Întâlnim un adversar destul de dificil, cu o echipă destul de organizată, așa cum am văzut și în meciul cu FCSB, un antrenor tânăr preocupat, pe un teren care este la limitele regulamentare ale competiției, pe acest teren ei au avut rezultate de cele mai multe ori, pozitive, dar trebuie să abordăm jocul la victorie. Specialiștii ne văd a treia favorită pentru locurile de play-off, noi trebuie să câștigăm punctele și să vedem la final poziția pe care reușim să ne clasăm.

Fiecare echipă este sub o anumită presiune, cea a punctelor, și consider că băieții vor fi foarte bine montați și dornici să ducă echipa în play-off.

Căpitanul echipei este o pierdere destul de importantă, dar băieții au maturitatea și dorința de victorie pentru a putea să ne atingem obiectivul. Clinceniul va pune altă partitură tactică cu noi, față de meciul cu FCSB, probabil vor fi unele modificări, dar noi trebuie să luăm cele trei puncte pentru a spera până în ultima etapă că putem fi în primele 6 echipe ale campionatului. Ar fi nedrept să fii 24 de etape în primele șase echipe și în ultimele două să ieși de acolo”, a declarat antrenorul secund, Ioan Stelescu.

Citește și:

VIDEO Ioan Hora știe cum poate fi învins Clinceniul. Ce spune despre Dinamo

[post-views]
[post-views]