VIDEO Impresionant! Un dinamovist a impresionat într-un show TV. O poveste sensibilă

Suporterii simpli au povești care mai de care mai frumoase. Sau de o sensibilitate extraordinară, impresionant până la lacrimi. Probabil, oamenii care au trecut pragul stadionului din Ștefan cel Mare în ultimii 15 ani îl cunosc, sau l-au văzut, sau au auzit, de Florin Buricea.

Acum bărbat la 35 de ani, Florin a rămas angajat la centrul de juniori al lui Dinamo, dar mai are un serviciu, transportă mîncare cu ajutorul unei biciclete. Un job devenit tot mai cunoscut în ultimele luni. Florin are ambele brațe amputate, iar, prima dată, a devenit cunoscut ”câinilor” în 2004, când a fugit de furia jandarmilor la un meci al favoriților la Brăila, în timp ce organele de ordine împărțeau bastoane fără să facă discernământ. La vremea respectivă, Ioan Andone a fost impresionat de povestea lui – a rămas fără mâini, după ce s-a electrocutat – și l-a dus să-l prezinte jucătorilor în vestiar. Ulterior, Nicolae Badea i-a găsit un angajament la magazinul clubului.

Deunăzi, Florin a participat la show-ul TV ”Chefi la cuțite”. I-a impresionat pe cei de acolo, inclusiv pe Chef Scărlătescu, recunoscut ca suporter dinamovist. Florin Buricea a gătit în cadrul show-ului culinar o tocană din carne de porc, care a fost pe placul a doi dintre cei 3 chefi, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Dinamovistul a primit două cuțite și merge mai departe în concurs.

”Ne păcălea că merge la bunici ca să meargă alături de ultrași la deplasările din țară ale echipei”, a rememorat George, fratele lui Florin, dragostea pentru Dinamo. Florin a venit pe stadion de la 10 ani. La 12 ani, un eveniment nefast l-a marcat pe viață. A povestit mama lui: ”Juca fotbal în spatele blocului și copiii au dat mingea într-un post de transformare a curentului electric. Băieții l-au obligat să intre, el n-a vrut, dar n-a avut ce face. Înăuntru s-a electrocutat și și-a pierdut ambele mâini”.

Citește și

Iohannis și Orban inaugurează azi un petic de autostradă