--> -->

VIDEO Imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Impresara Anamaria Prodan și fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, s-au bătut, parte în parte, în fața vilei de la Snagov, arată imaginile difuzate sâmbătă, 24 septembrie, de Realitatea Plus.

Pumni și palme

În secvențele filmate cu telefonul mobil se vede cum Reghecampf și fosta lui soție își împart pumni. Fără nicio milă!

Imaginile video sunt editate și nu surprind începutul conflictului, dar în cele 16 secunde se poate vedea o parte din conflictul avut de cei doi la Snagov, în care Reghecampf o lovește pe Anamaria Prodan, iar aceasta ripostează la fel.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost implicați vineri, 23 septembrie, într-un incident.

Acuze reciproce

Cei doi au ajuns la secția de Poliție din Snagov, după ce s-au luat la bătaie acasă, în cursul după-amiezii. Anamaria Prodan a declarat pentru Libertatea că fostul ei soț era sub influența băuturilor alcoolice și că a lovit-o, iar ea a încercat să se apere pe ea și pe copil.

Contactat de ziar, Laurențiu Reghecampf a negat că lovit-o și a adăugat că ”o să se clarifice orice a spus”. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit în 2021 după un mariaj care a durat 15 ani. Tehnicianul e implicat într-o relație cu Corina, o tânără de 29 de ani cu care are un copil.

Citește și

Anamaria Prodan, primele declarații după ce a ieșit de la secția de Poliție: ”Ne-a înjurat, a dat, a amenințat”