VIDEO Felicitări la aniversarea lui Hagi. Stoichkov: ”Don Gică, fratele meu, inima mea”

Gică Hagi a împlinit azi 57 de ani! Hristo Stoichkov, Arsene Wenger și alte mari personalități din fotbalul mondial au trimis mesaje speciale pentru ”Rege”.

Sărbătoare la locul de muncă

Fostul căpitan și selecționer al echipei naționale, Gheorghe Hagi, își celebrează ziua de naștere în etapa Farul – Chindia, de la ora 16:00. Tot azi mai sunt născuți trei superstaruri ale fotbalului mondial, Cristiano Ronaldo, Neymar și Tevez.

Până la ora partidei de la malul mării, ”Regele” se bucură de avalanșa de mesaje emoționante pe care le primește din toate colțurile lumii. Foști coechipieri, dar și foști adversari i-au urat la unison ”La mulți ani!”.

De-a lungul carierei Gică Hagi a evoluat la echipe importante de pe ”Bătrânul continent”. Drumul spre glorie a început la Farul Constanța. Au urmat Sportul Studențesc și Steaua, pentru ca în 1990 să semneze cu Real Madrid.

Un scurt periplu în Italia, la ”Brescia Romena”, urmat de două sezoane la Barcelona. Acolo, între ”Regele Hagi” și Hristo Stoicikov s-a legat una dintre cele mai frumoase prietenii din fotbalul mondial. Fostul căpitan al Bulgariei i-a transmis unul dintre cele mai emoționante mesaje de felicitare și prețuire.

Hristo, emoționat și emoționant

”Don Gică Hagi, Gheorghe. Astăzi este o zi specială, îți transmis multe îmbrățișări. La mulți ani prietene. Fratele meu, ești inima mea! În toți acești ani, prietenia noastră a fost mereu acolo, pentru că așa sunt prietenii!

Este un privilegiu să te cunosc ca persoană, ca fotbalist,. Ești mereu aici, înăuntru (arătând spre inimă – n.r.). În toată viața mea nu am găsit un prieten mai adevărat cum ești tu și familia ta. Te apreciez din toată inima. La mulți ani pentru că o meriți”, a spus Hristo Stoicikov.

Gică Hagi a mărturisit la un moment dat că a visat să joace la Barcelona tocmai pentru a lucra cu idolul lui, Johan Cruyff. Și-a împlinit cea mai mare dorință, iar urmașul legendarului fotbalist și antrenor olandez, Jordy Cruyff s-a numărat printre personalitățile care i-au urat ”La mulți ani!”.

De prin lume adunate

”Salut, Gică. În numele familiei Cruyff și a mea bineînțeles, îți urez La mulți ani! Ești o legendă, un prieten, un jucător minunat, un antrenor minunat, o persoană minunată, îți urez toate cele bune”, a transmis Jordy Cruyff.

Nu doar coechipierii i-au transmis gânduri bune Regelui” la ceas aniversar. Nici adversarii nu l-au uitat. Driblingurile și golurile ”marca Hagi” au rămas în amintirea unor fotbaliști și antrenori celebri.

”Salut Gheorghe! Îți doresc numai bine! Profit de oportunitate să-ți urez La mulți ani sănătoși! Continuă să ai grijă de piciorul tău stâng, era mortal îmi amintesc. Îți doresc numai bine. Bucură-te de această zi împreună cu familia. Sper să te revăd în curând”, i-a transmis Arsene Wenger.

”Salut prietene și La mulți ani! Dumnezeu să te binecuvânteze, meriți tot ce este mai bun. Cu stimă, prietenul tău”, a fost mesajul scurt al lui Rivaldo.

Pe rețelele de socializare, FC Barcelona și Galatasaray, între altele, l-au omagiat pe Gică Hagi cu ocazia împlinirii a 57 de ani de viață și pentru succesele lui ca fotbalist și antrenor.

Alain Giresse, Laurent Blanc, Marco Materazzi, Emilio Butragueno, Manuel Sanchis, Michel, Jean Pierre Papin, Arda Turan, Miguel Angel Nadal, Luis Milla, Sergi Barjuan și Gianfranco Zola au înregistrat mesaje de felicitare.

https://www.facebook.com/farulconstanta/videos/974090586547050/

Citește și

Scandal din cauza amicalului de la Madrid: ”Mureșan, un mincinos”