--> -->

VIDEO „Cei ce sunt dinamoviști, niciodată nu sunt triști”, a cântat Gică Hagi!

Viitorul a învins cu 5-0 în Ștefan cel Mare pe Dinamo, a doua victorie din 2021, iar Mircea Rednic afirma că echipa sa mai trage la play-off, atât timp cât mai sunt șanse teoretice.

Ziare.com a intrat în posesia unor imagini cu Hagi care cântă melodii dedicate lui Dinamo! Aici aveți video cu momentul oferit de sursa citată.

Petrecerea este una mai veche, din 2018, la o adunare a comunității machedonești din Constanța. Patronul Viitorului a luat microfonul și a cântat cu Pindu, un artist recunoscunut în rândul machedonilor.

În imagini mai sunt surprinși Marilena, soția ”Regelui”, tatăl Simonei Halep, Stere, și Decebal Curumi, oficial al grupării din Ovidiu.

Conform sursei citate, ”câinii roșii” au mulți suporteri înfocați în rândul machedonilor din Constanța. Mulți dintre ei și-au făcut carduri de membri socios ai programului DDB și plătesc sume importante în conturile clubului din Ștefan cel Mare.

Aceasta chiar dacă Gică Hagi, simbolul comunității, a fost mereu rivalul tradițional al lui Dinamo București. Și chiar dacă Hagi a fost contrat permanent de galeria bucureștenilor.

Citește și

De ce nu a semnat Capel cu Dinamo: ”E evitat glonțul”