VIDEO Cadou special pentru ÎPS Teodosie: ”Sfaturile dumnealui m-au ajutat”

Ultimul an a oferit o și mai mare vizibilitate ÎPS Teodosie, care este, în momentul de față, ierarhul Bisericii Ortodoxe Române cu cea mai mare vizibilitate. Arhiepiscopul Tomisului a avut parte de o surpriză neobișnuită în urmă cu câteva zile.

Cristian Leana, finalist al reality-show-ului ”Românii au Talent”, de la PRO TV, și cunoscut în social media drept ”Domnu’ Puzzle”, și-a arătat recunoștința față de înaltul prelat și i-a oferit un cadou pe care niciun alt ierarh nu l-a mai primit: l-a portretizat pe arhiepiscop cu ajutorul a 720 de cuburi Rubik!

”Voi face portretul Înaltpreasfințitului Teodosie în semn de mulțumire pentru că sfaturile dumnealui de la emisiunea Radio Dobrogea – un podcast pe care eu îl ascult foarte des – m-au ajutat foarte mult în viața mea personală cu anumite lucruri și m-au făcut să iau niște decizii pentru care îi sunt recunoscător. Așa că în semn de mulțumire o să-i fac portretul. Doamne ajută să iasă bine și să vă placă rezultatul final”, a spus Cristian Leana.

Tânărul a primit foarte multe mesaje de apreciere după portretul făcut ÎPS Teodosie. ”Eu sunt încântat și sper ca și dumneavoastră, Înalt Prea Sfințite Teodosie, să vă placă și să nu mi-o luați ca o laudă. Acesta e darul meu de la Dumnezeu, să ne revedem cu bine”, a încheiat bărbatul.

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ O idee ingenioasă: salină la suprafață