VIDEO Alina Eremia despre angoasele personale: ”Dacă zice că sunt proastă?!”. Cu cine și-ar face o supertrupă

Alina Eremia, 27 de ani, este una dintre cântărețele de succes din acest moment în România. Invitată în podcast-ul lui Mihai Morar, ”Fain și simplu”, artista a povestit peste ce probleme existențiale a trebuit să treacă pentru a-și clădi un drum de succes în carieră.

Ce o disperă

”Mi-a fost atât de frică de eșec, toată viața, în orice. Și când mă duceam să semnez un document, mi-era frică. „Dacă zice omul ăla că sunt proastă, că rămân în memoria oamenilor ca fiind proastă?!”, de asta mă temeam.

Am fost premiantă în clasa mea. E greu să nu pui preț pe părerile celorlalți. Da, e și o chestie de ego pe care trebuie s-o ții în frâu. Este o chestie de care îți pasă, lucrezi pentru munca ta. Unii zic că habar n-am să cânt, alții că sunt excepțională. Dar greșeala mea e că citesc foarte mult comentariile. Sunt curioasă. Asta e greșit, când părerile celorlalți îți dictează foarte mult din acțiuni.

Când faci ceva ca să primești o părere pozitivă, să nu primești reproșuri. Dar nu mai trăiești, nu mai e viața ta, ci a altora care-ți spun că nu e bine. Eu n-am avut critică agresivă, dar mai citesc și câte un comentariu foarte nasol. Și mă doare. N-am gafat-o grav, datorită perfecționismului de care vorbeam”, a povestit artista.

Ce trupă ar fi

Mihai Morar a întrebat-o cu ce alte trei dive ale muzicii românești ar forma o trupă de succes. Alinei i-a fost greu să aleagă numele ”colegelor”.

”Delia, Jo și Andra, cum pot s-o las afară?! Aș mai fi zis Nicole Cherry, nu pot s-o pun și pe ea?! M-ai pus într-o situație ingrată. Cred că ne-am potrivi, nu știu dacă și ele sunt de acord”, a susținut cântăreața.

Citește și

Suporterii FCSB spun că trec la fapte pentru a cumpăra echipa de la Becali: ”Într-o lună luăm societatea”