VIDEO Alex Bodi despre viața din închisoare: ”Aceasta a fost cea mai mare umilință”. Încarcerat din nou!

De la casa de 1,5 milioane de euro și o viață de huzur, Alex Bodi a ajuns într-o celulă de închisoare, acolo unde și-a petrecut și ultima zi de naștere.

Acuzat de proxenetism, bărbatul de 36 de ani a fost arestat preventiv pe 12 noiembrie 2020, de Tribunalul Dolj, pentru o perioadă de 30 de zile, într-un dosar de constituire de grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj.

UPDATE Ora 12:00

Alex Bodi a ajuns din nou în arest preventiv. Trimis în judecată pentru proxenetism și spălare de bani, el a lipsit la un termen de judecată, deși era sub control judiciar.

Hotărârea a fost luată de judecătorii Curții de Apel Craiova și nu mai poate fi contestată. Instanța a decis înlocuirea controlului judiciar cu arest preventiv pentru 30 de zile în cazul lui Bodi.

Judecătorii au admis cererea procurilor DIICOT, cei care l-au trimis în judecată pentru proxenetism, spălare de bani și șantaj. Anchetatorii au stabilit că Alexandru Bodi a lipsit de la un termen de judecată din septembrie, când se verifica măsura preventivă în cazul lui.

În drum spre poliție, Bodi a postat pe o rețea de socializare imagini în care motiva absența de la proces prin faptul că a avut probleme de sănătate. Instanța care a analizat însă documentele medicale depuse a constatat că ele nu sunt conforme și le-a respins.

Știrea inițială:

”Lucrurile astea m-au călit”

Medieșeanul a povestit cum s-a adaptat la viața din închisoare. ”Sunt genul de om care nu ar accepta nicio umilință, nu-i place să recunoască asta. Umilință a fost faptul că nu ne lăsa să facem duș în fiecare, ci doar de trei ori pe săptămână. Ca să fiu sincer, am avut acces la TV, am făcut cerere pentru televizor, celula am împărțit-o doar cu un singur băiat.

Eu sunt genul de om care se poate adapta la orice. A fost un șoc și pentru băieții de acolo. E un contrast foarte mare, de la viața din libertatea la cea din celulă. N-am murit, au fost acolo alți domni și cu situații financiare mai bune decât ale mele. Pe mine lucrurile astea m-au călit, mi-au confirmat încă o dată că sunt puternic.

Aștept cu nerăbdare momentul în care voi putea zâmbi și voi merge cu capul sus, să spun că a fost locul nepotrivit pentru mine acolo”, i-a explicat Alex Bodi lui Denise Rifai în cadrul emisiunii ”40 de întrebări”, la Kanal D.

”Mama a slăbit 18 kilograme”

Mama afaceristului s-a consumat teribil în perioada în care fiul ei a fost privat de libertate. ”Mama e o persoană sfântă. Este o femeie cicălitoare, dar fiindcă îi pasă de mine. Cât am fost arestat, am vorbit doar de două ori. Din rușine și fiindcă nu voiam s-o aud cum suferă. A slăbit 18 kilograme cât am fost arestat. Știu că s-a stresat foarte mult, mi-a fost și teamă să sun să întreb cum se simte, mai ales că are o stare de sănătate precară. Mama mă ceartă și acum, îmi spune să stau liniștit”, a reacționat ardeleanul.

Spune că Iulia, fosta soție, nu l-a denunțat

Conform rechizitoriului DIICOT, Iulia Sălăgean, prima lui soție, a susținut că a fost obligată să se prostitueze în Germania, dar Alex Bodi are o altă versiune și a spus că prima lui soție nu l-a trădat, anul trecut. ”Niciodată! Iulia nu are declarații sau denunț împotriva mea, iar ea a susținut că n-am forțat-o și a muncit din propria inițiativă, un an și ceva. Ce muncea? Dansatoare într-un club.

Ea a spus întotdeauna că nu se consideră parte vătămată, a fost citată ca martor. Din 2016, de când s-a născut Selena, fetița noastră, i-am dat sute de mii de euro, există cifre bancare, nu există nicio urmă de exploatare a mea”, a comentat el atunci când a fost întrebat dacă și-a forțat soția să se prostitueze.

Citește și

Cei vaccinați cu Johnson&Johnson vor putea face doza booster