Victorie uriașă pentru CFR Cluj, miracolul e posibil! Arlauskis a fost magic, Rondon mare atacant

Parafrazându-i pe suporterii din galeria CFR-ului, ”la finalul partidei doar rezultatul contează”. Iar golul lui Rondon din minutul 87 a oferit o nouă victorie uriașă campioanei României. Chiar dacă a luat apoi roșu în minutul 90. CFR a fost magică, iar Arlauskis un înger păzitor.

În prima repriză, Arlauskis a făcut minuni în poarta CFR-ului. Că tot vorbește Dan Petrescu de miracole în această campanie europeană. Lituanianul nu a permis ca Rennes să intre în avantaj la cabine, blocând absolut tot. În special, marile ocazii ale lui Hunou și Niang, ultimul fostul său coleg de la Watford. Arla a dat încredere echipei sale, care nu a reușit o prestație ofensivă care să aducă mai aproape primăvara europeană.

Portarul gazdelor a menținut CFR-ul în joc în continuare, l-a uluit și pe Raphinha care nu a înțeles cum a fost blocat din câțiva pași. Culio a făcut tribunele să erupă, șut frumos de la 25 de metri, dar Salin nu a fost Bonet din tur, s-a arcuit perfect și a blocat. Del Castillo l-a remarcat și el pe Super-Arla! Dacă mai aveți răbdare, l-a blocat și pe Bourigeaud, de i-a încântat și pe jurnaliștii site-ului uefa.com. Clujenii au făcut un meci de uzură, de calificare până la urmă, contra unei echipe ce-și juca ultima șansă.

[post-views]
[post-views]