--> -->

Victoria cu Dinamo sărbătorită ca un succes de Champions League la Dej

Unirea Dej a câștigat cu Dinamo, scor 3-2, în etapa #4 din Liga 2. Unirea Dej se află pe poziția a patra, care duce în play-off, în timp ce Dinamo e pe 17 în Liga 2.

Au cântat și dansat pe scena orașului

La sosirea de la Clinceni, acolo unde s-a jucat meciul, fotbaliștii Unirii au fost sărbătoriți de întregul oraș.

Sâmbătă, în ziua meciului cu Dinamo, s-a sărbătorit ziua orașului Dej, iar jucătorii au fost invitați să urce pe scena amplasată în centrul orașului.

”Cu ocazia Zilelor Municipiului Dej, componenții echipei noastre – proaspăt sosiți de la Clinceni – au fost invitați să urce pe scena amplasată în Piața Bobâlna.

Momentul a fost unic, imaginile fiind grăitoare în acest sens. Vă mulțumim pentru aplauze și felicitări și, așa cum a spus antrenorul Dragoș Militaru, vă așteptăm într-un număr cât mai mare și la meciurile de pe Stadionul Municipal!”, a transmis Unirea Dej pe Instagram.

”Câinii”, al treilea eșec la rând

Echipa lui Ovidiu Burcă s-a prezentat lamentabil și contra Unirii Dej, după ce etapa trecută fusese făcută șah-mat de Viitorul Târgu Jiu. Coșmarul „câinilor” s-a numit Angelo Cocian, jucător care a făcut ce a vrut cu apărarea lui Dinamo.

Mijlocașul ofensiv de 22 de ani a punctat pentru 1-0 și 2-1, distrându-se, literalmente, cu Bena și Patriche, cei doi fundași centrali ai bucureștenilor.

Roș-albii au egalat de două ori (prin dubla lui Alexandru Pop), însă, ce ironie!, victoria oaspeților a fost adusă tot de un Alexandru Pop, omologul din echipa dejenilor, care a transformat un penalty în minutul 77 și a semnat rezultatul final.

Citește și

Ce ”dar de nuntă” a strâns George Simion. Unde vor merge banii