--> -->

Victor Vlad Cornea, despre diferența de vârstă dintre el și Andreea Bălan: „Sunt mai liniștit pe teren”

Andreea Bălan și Victor Vlad Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni, iar jucătorul de tenis nu este deloc deranjat de diferența de vârstă care există între ei. Sportivul a vorbit despre relația cu artista.

Tânărul jucător de tenis, în vârstă de 29 de ani, a mărturisit că datorită iubitei sale în ultima perioadă are rezultate foarte bune pe plan profesional. Andreea este cu 10 ani mai mare decât iubitul său.

”Conexiune divină și o iubesc foarte mult”

Andreea Bălan îl susține necondiționat pe Victor Vlad Cornea și îl însoțește la aproape toate competițiile pe care le are. „Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee.

A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.r. – râde)! Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere.

Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi.

O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a spus Victor Cornea, la emisiunea „Așii Tenisului” de la Digi Sport.

S-a speculat că părinții lui Victor Cornea nu o plac pe Andreea Bălan

Cântăreața i-a cunoscut deja părinții iubitului ei și apoi au apărut zvonuri potrivit cărora aceștia nu ar fi de acord cu ea. Vedeta a dorit să lămurească această situație și a precizat că are o relație foarte bună cu părinții partenerului ei și că a fost foarte bine primită în familia lor.

„Ce vreau să clarific! Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. A apărut un articol unde scria că părinții lui nu m-ar accepta. Nu este adevărat! Părinții lui mă acceptă. Am fost acasă la el, la Sibiu, și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari”, a spus vedeta la Antena Stars.

Citește și

CRBL, după accidentul de motocicletă: „Avem foarte multe semne de întrebare”