--> -->

Victor Ponta îi face morală lui Florin Cîțu: ”Pupat, mușcat, pupat”

Fostul premier Victor Ponta îi transmite un mesaj lui Florin Cîțu și îi explică de ce s-a ratat politic, în doar câteva luni. Cîțu și-a înaintat demisia și din funcția de președinte al Senatului.

Ponta arată că, la început, Florin Cîțu l-a ”pupat în fund” pe Orban, apoi a primit ordinul să-l muște. Ulterior, el a fost ”pupat în fund”, dar ”profesioniștii” au primit ordin să-l muște și tot așa până când a ajuns să piardă toate funcțiile politice.

”Nu PSD l-a dat jos, nu poporul care nu l-a vrut”

”“Game of Thrones” de PNL devine chiar o comedie ! Tragedie este doar pentru romanii care nu au vrut sa vada serialul, dar sunt obligati!

Mie imi este mila de Florin Citu – nici acum nu intelege rolul pe care l-a jucat ( sau nu are curaj sa spuna). Nu PSD l-a dat jos din Prim Ministru – nici de la Senat; si nici poporul roman care nu l-a votat si nu l-a vrut niciodata.

O sa incerc sa ii mai explic o data – poate intelege ( scuzati limbajul direct). In primele episoade l-a pupat in fund pe Orban – pana a primit ordin sa il muste de fund pe Orban.

Pe urma Citu l-a pupat in fund pe cel de la care primise ordinul – pana cand a primit un sut in fund. Intre timp a fost pupat si el in fund ( limbi catifelate – profesionisti – pana cand cei care il pupau au primit ordin sa il muste – cum facuse el cu Orban”, a scris Ponta pe Facebook.

”Și focile au adormit”

”Si Ciuca i-a promis public ca il sustine la Senat – cum a promis el ca il sustine pe Orban la Guvern. Ca sa concluzionez draga Florin – toti stiti in ce roluri penibile trebuie sa jucati – dar o faceti cu entuziasm – si plangeti la final ca in filmele nord coreene!

Faptul ca la filmul vostru prost nu mai are nimeni chef sa sa uite – chiar nu va intereseaza. Ce ii pasa regizorului de fraierii de spectatori? Chiar si focile au adormit si au uitat sa aplaude!”, a mai notat Victor Ponta.

Citește și

Anunț de ultimă oră: ”2 milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis”