Victor Ponta a recunoscut plagiatul: ”M-au luat la mișto pe bune”

Invitat în studioul DigiSport, Victor Ponta, fostul premier al României, a vorbit despre episodul în care a fost implicat după moartea lui Diego Maradona.

Atunci, pe contul de Twitter al lui Ponta a apărut un mesaj pentru a-l omagia pe El Pibe d’Oro, o parte din el fiind identic cu cel al fostului jucător Gary Lineker. Iar din această cauză internauții au avut o campanie acidă la adresa politicianului! Multe ironii și acuze.

”Unul dintre cei mai mari fotbaliști din toate timpurile a decedat la vârstă de 60 de ani, după ce a suferit un stop cardiorespirator, în Argentina. După o viața binecuvântată, dar problematică, să sperăm că va găsi ceva confort în mâinile Domnului”, a scris Ponta pe Twitter. Ultima frază este identică cu postarea lui Gary Lineker

Ponta a vorbit despre acel moment jenant și a spus că nu el este cel care se ocupă de mesajele de pe Twitter. ”Eu scriu pe rețelele sociale, pe Facebook și Instagram. Pe Twitter nu scriu eu, am pe cineva care se ocupă. Dar oamenii m-au luat la mișto pe bună dreptate. Eu eram ocupat cu campania, a scris un băiat.

Am văzut serialul cu Maradona în Mexic, la Sinaola, în inima drogurilor. Oricine a văzut acel serial se aștepta la un asemenea final. Nu am fost surprins, dar mi-a părut rău. Era o chestiune de timp până când se întâmpla. Și-a trăit viața la maximum”, a spus Ponta la emisiunea ”Digi Matinal”.

Citește și

Dinamo aduce un portar cu experiență! Intră imediat