--> -->

Victor Pițurcă despre fiul său cel mare, Alexandru: ”Unde merge, femeile sunt grămadă! Ce au găsit la el?!”

Victor Pițurcă (67 de ani), fostul selecționer al României, a oferit un răspuns genial în momentul în care a fost întrebat despre relațiile fiului său.

Alexandru Pițurcă, 39 de ani, a fost până de curând împreună cu Cristina Ich, 36 de ani, influenceriță care i-a dăruit și un băiețel, însă cei doi au rămas în relații apropiate și după ce au decis să meargă pe drumuri diferite.

Victor Pițurcă nu este străin de relațiile pe care fiul său le-a avut, iar acum a vorbit despre viața privată a fostului fotbalist de la Pandurii Târgu Jiu.

Totodată, Victor Pițurcă a lăsat să se înțeleagă că ruptura dintre Cristina Ich și fiul său nu este una definitivă și a explicat de ce a ajuns la această concluzie.

Reacție amuzantă: ”El a vrut numai vedete, eu nu-mi doream așa ceva pentru el”

„El, o spun acum, sper să nu mă audă. El e adulat de femei. Adică ce aud… și ce s-a întâmplat… și ce aud, că pe unde merge, ăsta e adevărul (leșină toate). Așa aud, așa îmi spun nepotul, ginerele. Unde merge, toate femeile sunt grămadă pe el. Săracul de el, da… ce au găsit la el? Ăsta e adevărul.

El a fost un tip modest și de fiecare dată când deschid un subiect să vorbesc despre o femeie, nu discută. Multe le aflam și din presă (n.r. – despre despărțiri, împăcări). Îl sunam să vorbim, dar în general femeile cu care a fost el, nu erau pe placul meu. Eu voiam altceva pentru el. Eu nu mi-am dorit pentru el vedete. El a vrut numai vedete. Să fii bărbat, implică anumite responsabilități. El e tot libertin.

(n.r. – despre legătura cu Cristina Ich) Poate fi în continuare, pentru că nu îi văd despărțindu-se. E greu, de dificil, pentru că ei se iubesc în continuare. Cel mai important moment în viața lui Alex, acestea este, cu Cristina, având un copil”, a declarat Victor Pițurcă, în cadrul podacstului „Ameritat cu Nasrin”.

Ce a spus Cristina Ich despre relația cu Alexandru Pițurcă

„Da, într-adevăr, am avut norocul să păstrăm o relație normală și firească, și pot să spun că am fost și suntem prieteni buni. Și când spun asta, nu mă refer la genul de prietenie în care împărțim bilete la cinema sau rețete de prăjituri.

Când am hotărât să ne despărțim, a fost o decizie discutată și asumată ca fiind cea mai bună pentru amândoi. Nu a fost o despărțire în stilul „film dramatic”, ci mai degrabă am trecut la capitolul „continuăm ca prieteni”.

Am înțeles că suntem în același echipaj când vine vorba de Noah.” a spus Cristina Ich pentru UNICA.ro.

Citește și

Rafila, despre candidatura la prezidenţiale: ”Cum m-au pus, m-au şi scos”. Ce spune despre Mircea Geoană