--> -->

Victor Cornea, în cădere liberă în clasamentul ATP de când se iubește cu Andreea Bălan

Victor Cornea, iubitul cântăreței Andreea Bălan, a bifat o nouă înfrângere, ieri, 6 septembrie 2023, în Istanbul!

Victor Cornea s-a lăudat, de curând, cu forma sa maximă pe terenul de tenis datorată relației cu cântăreața Andreea Bălan. Legătura dintre artistă și sportiv a devenit una de interes public din clipa în care artista și-a asumat povestea de iubire.

13 victorii, 13 înfrângeri și „o conexiune divină”

Cei de la FANATIK au analizat cât de mult se reflectă în statistică influența benefică pe care Andreea Bălan a produs-o în cariera de jucător de tenis a lui Victor Cornea.

„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect. Vreau să spun că avem o conexiune divină. O iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunii pe care o avem împreună”, sunt cuvintele exacte ale lui Cornea, pentru Digi Sport.

Cei doi și-au oficializat relația începând cu luna mai a acestui an. Andreea l-a însoțit în câteva meciuri importante pe Victor.

Victor Cornea nu pare să fi avansat, căci din mai până acum a avut 13 victorii și 13 înfrângeri, singur și la dublu, căci unele meciuri le-a jucat în pereche.

La capitolul pierderi, Cornea a bifat două mari șanse ratate!

Cele mai importante turnee din ”perioada Andreea Bălan”: Wimbledon și US Open. La Wimbledon, unde Bălanca l-a însoțit pe iubitul ei, Victor nici măcar n-a apucat să treacă de zona de Security! S-a accidentat colegul lui chiar înainte de meciuri.

Cei doi au avut și o viață mondenă intensă, conform informărilor din mediul online. El e în scădere în clasament, ajungând pe locul 70 de pe 68. Și pierde puncte serioase și în clasamentul ATP Live.

Nu mai departe de ieri, 6 septembrie 2023, Victor Cornea a ”bifat” o altă înfrângere, la dublu! Sibianul a jucat, la Istanbul, împreună cu M. Copil. Cei doi i-au înfruntat pe Jeevan Nedunchezhiyan și John-Patrick Smith. Rezultatul? 2 la 0 la seturi pentru adversari.

Cornea mai are, așadar, destul de mult de muncit până să își atingă țelul, acela de a fi în top 50 ATP. Deocamdată, iubitul Andreei Bălan se situează pe locul 70 în clasament. Până la final de an mai are la dispoziție patru luni să recupereze 20 de locuri. Destul de greu, practic vorbind, având nevoie de câteva sute de puncte câștigate pentru a-l ”prinde din urmă” pe cel aflat, acum, pe locul visat.

Citește și

Incendiu la casa de vacanță a lui Miron Mitrea, din Delta Dunării: focul a fost pus intenționat