Victime colaterale în ”era coronavirus”: doi fotbaliști români de națională dați afară de la echipa lor din Ungaria!

Măsură drastică luată în contextul pandemiei de coronavirus din Europa. După ce cluburile au început să micșoreze sau să suspende contractele fotbaliștilor, s-a trecut la decizii extreme pentru cei ce nu iau în seama carantina. Nimeni nu se joacă indiferent cât de important este jucătorul respectiv în angrenajul echipei.

Cel mai bun exemplu, astăzi, când Kisvarda a renunțat la cel mai important fotbalist al formației, ex-dinamovistul Gicu Grozav, 14 goluri în 41 de meciuri pentru gruparea maghiară! Mai mult, clubul a renunțat și la Iasmin Latovlevici! Ex-campion cu FCSB, internaționalul român a încercat un transfer în iarnă la CFR Cluj, nu s-a putut, a mers la maghiari, a semnat cu ei, dar n-a apucat să joace deloc la gruparea de pe locul 7 din prima divizie a vecinilor. S-a vorbit că din vară, Lato ar putea ajunge în Gruia. Directorul sportiv al ungurilor, Attila Revesz, a anunțat că românii au fost dați afară de la club întrucât nu au anunțat că vor pleca din țară!

Mesajul oficialului Kisvardei a fost dur: ”Cei doi au călătorit miercuri fără permisiune în România, ale căror granițe sunt închise. Au încălcat regulamentele și normele noastre interne, au pus în pericol sănătatea coechipierilor și a rudelor lor. Nu acceptăm niciun risc, iar iresponsabilitatea lor este contrară aspirațiilor noastre de securitate! Nu putem tolera! Oricât ne-a ajutat Gicu Grozav în trecut, e ceva de neiertat”.

Citește și

Mihai Sturzu, mesaj TRANȘANT pentru Lucian Mândruță: ”Te urci sau nu?”