Vezi la ce ore joacă românii azi la Wimbledon

Zi extrem de importantă pentru români la turneul de la Wimbledon. Vom avea parte de meciuri interesante, iar primul dintre acestea o implică pe Simona Halep. De la ora 15:00, Simona va intra pe terenul 1 pentru sfertul de finală din turneul de simplu, contra chinezoaicei Shuai Zhang. Simona este cap de serie numărul 7 și a făcut ieri o partidă impecabilă în fața noii senzații a tenisului feminin, Cori Gauff.
Pe terenul 2 va juca Horia Tecău, în proba de dublu masculin, alături de Jean-Julien Rojer. Cei doi îi vor înfrunta pe columbienii Cabal și Farah, în sferturile de finală ale competiției. Va fi al treilea meci de pe această arenă, astfel că va începe undeva în jurul orei 16:30. Și pe terenul 3 vom avea parte de un meci în care este implicat un conațional. Raluca Olaru s-a calificat aseară, alături de Franko Skugor, în turul 3 al probei de dublu mixt. Azi, cei doi vor încerca să se califice în turul 4. Pentru asta, trebuie să treacă de perechea Rosolska / Mektic, în cel de-al treilea meci de pe terenul 3, care va începe în jurul orei 16:30.
Cam la aceeași oră ar putea porni și duelul din turul al treilea al probei de dublu feminin, dintre perechea Irina Begu / Monica Niculescu, favorite 15, și Hsieh / Strycova. Partida se va disputa pe terenul 18.
Sunt și juniori implicați în meciurile de azi. Filip Jianu va evolua de la ora 13:00 împotriva italianului Flavio Cobolli. Imediat după finalul acestui meci, pe același teren va intra Nicholas David Ionel, pentru partida cu Brandon Nakashima. Nini Gabriel Dica va evpșia în primul tur al probei de dublu, alături de Youcef Rihane, contra perechii japoneze Mitshui / Saitoh.

Citește și:
Fabulos! Un român a semnat cu Arsenal Londra