Vezi ce spune Simona Halep despre participarea la US Open

În plină pandemie de Covid-19, organizatorii US Open se dau peste cap pentru a îndeplini toate cerințele de siguranță și pentru a avea parte de o competiție liniștită. Chiar și așa, mai multe staruri din tenis se gândesc să nu meargă la New York. Este ce spune și Simona Halep.

„Am dubii mari legate de participarea mea. Și nu o spun doar pentru că suntem în plină pandemie, ci și pentru că o călătorie presupune destule riscuri, o posibilă carantină și multe schimbări în organizarea turneului. Suntem obișnuiți ca lucrurile să se desfășoare într-o formă diferită. Nu ar fi o tranziție ușoară pentru niciun jucător, mai ales din punctul de vedere al corpului.

Știu că organizatorii și sponsorii vor ca turneul să se dispute. De asemenea, mulți jucători traversează o perioadă dificilă. Dar până la urmă este o decizie personală a fiecăruia.
Este important ca fiecare să aleagă ce e mai bine pentru el, pentru sănătatea lui și pentru cariera sa pe termen lung. Am vorbit cu mai mulți jucători, iar părerea generală a fost una negativă. Condițiile impuse sunt extreme.
Cred că cel mai bine ar fi ca sezonul să continue în septembrie, cu turneele pe zgură din Europa”, a declarat Simona pentru New York Times.
Citește și
https://doarromania.ro/liniste-se-lucreaza-ce-decrete-a-semnat-azi-klaus-iohannis/