--> -->

Vești tari pentru dinamoviști, dau năvală pe stadion!

Luni seară, de la ora 20:00, este Dinamo – FC Argeș, în prima manșă de la baraj, pe cel mai mare stadion al României.

S-au vândut peste 15.000 de bilete pentru turul barajului Dinamo – FC Argeș. Peluza Nord, unde stă galeria lui Dinamo, e deja sold out, au anunțat suporterii pe Facebook:

„În PCH au rămas aproximativ 500 de bilete la Inelele 1 și 2. În cursul zilei de azi se va deschide Inelul 3!”.

Biletele pornesc de la 19,48 lei și pot fi achiziționate online de aici sau de la case, după programul:

Sâmbătă 10:00 – 18:00 – casa de bilete Stadion Dinamo
Duminică 10:00 – 18:00 – casa de bilete Stadion Dinamo
Luni 13:00 – 20:45 – casa de bilete Stadion Arena Națională

Câți spectatori sunt așteptați la Dinamo – FC Argeș: „Lucrurile arată mai bine decât la partida cu CSA”

Dinamo este la două meciuri distanță de revenirea în Liga 1. Fanii „câinilor” au sunat adunarea și speră să fie peste 20.000 la ora partidei de pe Arena Națională.

„Lucrurile arată bine în comparație cu vânzarea pentru partida cu CSA, arată mult mai bine. Ne așteptăm la un număr considerabil de fani în tribune.

Am ales Arena Națională, a fost cam singura opțiune. Vom avea sistemul VAR, chiar urmează că prima echipă să primească un instructaj cum se folosește, echipele de Liga 1 au avut parte. Cei de la FRF ne pun la dispoziție acest instructaj, să înțeleagă când intervine sistemul, cum și la ce să se aștepte pe parcursul acestui meci.

La baraj nu mai sunt valabile regulile de la Liga 2, trebuie să avem jucătorul U21 pe teren și atât. Arcul de Triumf este un stadion care a avut principala destinație rugby-ul și drept urmare, chiar și platformele pentru amplasarea camerelor TV sunt diferite și sunt amplasate pe linia de 30, nu este o platformă pentru VAR pe Arcul de Triumf.

Trebuie luat în considerare pentru sezonul următor și trebuie găsită o soluție pentru asta, dacă ajungem în Liga 1, trebuie să soluționăm această provocare”, a spus Vlad Iacob în emisiunea ,,Dinamo 7/9”.

Doboară recordul sezonului?

La meciul Dinamo – CSA Steaua, scor 3-0, cel la care face referire Vlad Iacob, au asistat 14.954 de spectatori.

Recordul „câinilor” din acest sezon, pe teren propriu, a fost stabilit la meciul cu rivala Steaua din sezonul regulat, unde, tot pe Național Arena, au venit aproximativ 18.000 de suporteri.

Recordul sezonului în Liga 2 a fost stabilit în play-off, la CSA Steaua – Dinamo 2-0, în Ghencea, unde au asistat 21.522 de spectatori.

Citește și

Cât costă meniul ales de Gina Pistol și Smiley pentru nuntă. Preparate de soi