Vești bune pentru Dinamo: gata de luptă!

Dinamo este superoptimistă în preajma etapei cu Gaz Metan, de vineri, de la ora 19:55, sperând să bifeze prima victorie după două luni.

Roș-albii au urmărit în această seară meciul Academica Clinceni – Farul Constanța, scor 2-8, în care fostul lor atacant Robert Moldoveanu a marcat din nou.

Aceasta în condițiile în care în tricoul bucureștenilor a avut prestații modeste și ratări uriașe!

”Câinii” au profitat de colapsul financiar al medieșenilor, au adus deja trei jucători, pe Moura, Grădinaru și Morar, urmând ca și Irobiso să semneze cu dinamoviștii după ce va fi declarat liber de contract, poate după ședința CNSL a FRF de pe 23 februarie.

Revine autorul golului cu Chindia

Vești mari pentru Flavius Stoican și Dinamo: au revenit în echipă Cătălin Carp și Gabriel Torje, care vor face parte din lotul pentru duelul cu Gaz Metan.

În ceea ce-i privește pe noii veniți, Moura, fundaș dreapta, a venit de azi la antrenamentele „câinilor”, Grădinaru, fotbalist de bandă dreaptă și mijlocaș stânga, este de miercuri la Săftica.

Morar, atacant, urma să ajungă după ședința de pregătire, să facă joncțiunea cu noua sa formație.

Când își revin Azankpo, Eșanu și Mihaiu

Conform informațiilor GSP, Cătălin Carp, tocmai autorul golului ultimei victorii din campionat, cu Chindia (1-0), în urmă cu două luni, este refăcut sută la sută după accidentare și va fi în premieră în lot în 2022.

”Câinii” îl au din nou și pe Gabi Torje, revenit la antrenamente după decesul tatălui său.

Azankpo, Eșanu și Mihaiu urmează să revină de luni la antrenamentele echipei, pot fi luați în calcule pentru runda cu giuleștenii!

Steliano, după Rapid

”Steliano Filip va avea un program separat, a pierdut mult în ultima perioadă. Când mental și fizic va fi apt, iar Dinamo va avea nevoie de el, atunci o să vorbim de revenirea lui.

Fiindcă atunci când va intra pe teren, trebuie să-i fie simțită prezența, nu doar să fie un jucător”, a explicat Flavius Stoican la conferința de presă de joi.

Iuliu Mureșan a completat faptul că după derby-ul cu Rapid, de peste zece zile, fostul internațional poate fi o soluție pentru Dinamo.

Citește și

A avut o relație cu Cristi Borcea, a fost eliberată din închisoare