--> -->

Vești despre Cosmin Matei: când va reveni

Dinamo nu se va baza pe Cosmin Matei (30 de ani) la meciul cu UTA, din ultima etapă a play-out-ului, vineri seară.

Totuși, partea bună este că decarul echipei, în formă evidentă în ultima perioadă, va putea fi pe teren încă din prima partidă a barajului, din 22 mai.

Indiferent de rezultatele din ultima etapă, Dinamo este sigură că va disputa un baraj de menținere în Liga 1, astfel că meciul cu UTA va fi abordat precaut.

Cosmin Matei va fi menajat la Dinamo – UTA

În primul rând, Cosmin Matei, unul dintre cei mai importanți ”câini roșii”, lăudat și de rivalul Mihai Stoica, nu va fi utilizat.

Matei a fost înlocuit în minutul 78 al meciului dintre FC Botoșani și Dinamo de vineri, scor 2-3, și la finalul partidei a apărut cu o fașă în jurul brațului drept.

Controlul efectuat a relevat că a suferit un traumatism la umăr, astfel că Matei va fi menajat în această săptămână, astfel încât să fie apt la meciurile de baraj, programate pe 22, respectiv 29 mai.

Alți jucători care nu vor putea fi utilizați cu UTA sunt:

Ahmed Bani, care va începe antrenamentele de grup abia zilele următoare după ce a suferit o accidentare serioasă la gambă. Marius Tomozei și Deniz Giafer, ambii în proces de recuperare.

Antonio Bordușanu și Segbe Azankpo ar putea juca cu UTA

În schimb, Dusan Uhrin jr. se va putea baza pe atacantul Segbe Azankpo și pe aripa Antonio Bordușanu. Cel din urmă a acuzat dureri la umăr în timpul partidei cu FC Botoșani, dar de mâine se va putea antrena normal.

Iar excluderea lui Azankpo din lotul pentru meciul împotriva moldovenilor a fost o decizie pur tehnică. Atacantul din Benin este apt de joc.

Citește și

Uluitor! Șefii Stelei au fost la FRF și spun că vor juca barajul pentru Liga 1: ”Ministrul Dîncu ne-a zis asta”