--> -->

Vești bune pentru Dinamo: revin ”pacienții”

Dinamo reia campionatul vineri, la Ploiești, contra Chindiei, la ora 20:30, iar joi dimineață Dusan Uhrin va susține o conferință de presă în care va discuta despre ultimele noutăți din tabăra roș-albă.

Oricum, situația medicală se îndreaptă, ușor, ușor, la formația din Ștefan cel Mare, măcinată de accidentări în ultimele săptămâni.

Când și cum reintră în luptă

Igor Jovanovic a revenit de ieri la ședințele de pregătire cu echipa mare. De azi au reluat antrenamentele Răzvan Patriche și Alexandru Răuță, în timp ce Desire Azankpo va reintra în programul lui Uhrin abia după etapa cu Chindia.

Cosmin Matei mai are puțin de așteptat. Mijlocașul ”câinilor” va relua abia de luni pregătirea cu prima echipă, după ce formația va avea liberă ziua de duminică.

Pentru Dinamo, nu a existat meci la finalul căruia să nu existe jucători care să se plângă de probleme musculare. La ultima partidă din Liga 1, dinamoviștii i-au pierdut pe ambii fundași centrali,

Jovanovic și Patriche. Răuță a cedat și el pe parcurs, Matei a fost nevoit să joace până la final, cu o ruptură musculară, fiindcă echipa nu mai avea înlocuiri.

Azankpo așteptat să arate ce poate

Adus în iarnă sub formă de împrumut de la USL Dunkerque, din liga a doua franceză, Desire Azankpo nu a apucat să evolueze decât într-un meci pentru Dinamo, în partida pierdută pe terenul celor de la FC Botoșani, 4-0.

Atacantul a fost introdus la pauză și a arătat promițător în timpul limitat pe care l-a avut, însă după meci, a acuzat probleme medicale și s-a întors în Franța, unde se spera că tratamentul pe care-l va urma pentru durerile la spate îl vor ajuta.

Irobiso și Moura au marcat

Dinamo a câștigat meciul amical cu echipa moldoveană Zimbru Chișinău, scor 2-0, pe stadionul Dinamo, sâmbăta trecută.

Christian Irobiso și Gabriel De Moura au înscris primele goluri pentru „roș-albi” după transferul de la Gaz Metan Mediaș.

Dinamo a început în formula: Eșanu – Buleică, Carp, Grigore, Radu – Pierret, Rodriguez – Torje, Ivanov, Bani – Irobiso.

Pe parcurs au intrat: Figueiredo, De Moura, Ehmann, Aloe, Grădinaru, Giafer, Borcea, Măgureanu, Crețu, Mihaiu.

Citește și

Dorel Vișan: ”I-aș bate pe români, i-aș rupe”