Vești bune pentru Dinamo! Așteaptă programările LPF

Gata așteptarea și pentru Dinamo! Jucătorii și antrenorii echipei din Ștefan cel Mare au primit vestea că aproape tot lotul este valid și ar putea reintra în programul de antrenamente.

Ultimele teste făcute de dinamoviști au scos la iveală faptul că din cele 21 de persoane infectate cu Covid-19, 18 s-au vindecat deja, conform GSP. Un test a fost neconcludent, iar alte două sunt pozitive.

De acum, urmează acțiunea pentru dinamoviști, care de două săptămâni nu s-au mai antrenat. Roș-albii au cerut celor de la Liga Profesionistă de Fotbal să le dea un pic de răgaz pentru a se pune cât de cât la punct cu pregătirea fizică. Însă LPF ar dori ca Dinamo să reintre în circuitul play-out-ului încă de duminică, la înfruntarea cu FC Voluntari.

În acest moment, Dinamo mai are de jucat nu mai puțin de 7 meciuri, dintre care 4 restanțe. În clasament, roș-albii sunt pe penultimul loc, cu 21 de puncte din 7 partide. Primul loc salvator este ocupat de Sepsi, care a strâns 28 de puncte din 11 meciuri. Sub Dinamo este doar Chindia Târgoviște, cu 17 puncte din 9 jocuri.

Citește și

Discuție la nivel mondial: cât va costa vaccinul anti-COVID

No Comments Yet

Comments are closed