--> -->

Iulian Roșu, ferm: ”Asta e treaba noastră”

Iulian Roșu a devenit o piesă importantă în primul „11” al lui Ovidiu Burcă și unul dintre fotbaliștii apreciați de suflarea ”câinilor roșii”.

”Chiar credem că acesta e adevărul”

”Trăim de la meci la meci, asta facem de vreo 10 etape încoace. Acum, cei din față au prima șansă de a fi în play-off. Dar presiunea e tot la ei! După startul prost de campionat, am jucat doar finale. Trebuie să batem tot, apoi, când vom trage linie, să vedem unde vom fi.

”Am avut o ședință, cei din conducere ne-au explicat situația, la finalul anului. Oficialii fac toate eforturile pentru a ține clubul pe linia de plutire, chiar simt că fac asta. Despre Dorin Șerdean sau alte probleme, nu vreau să mă bag în polemică, nu cunosc detalii, nu este în atribuțiunile unui fotbalist. Vedem care va fi situația după ce se va relua campionatul.

La club nu sunt probleme atât de mari, legate de partea financiară, iar cei din staff ne-au asigurat că totul este OK, chiar credem că acesta este adevărul”, a explicat Roșu pentru GSP.

”Nu ne ajută cu nimic plânsul de milă!”

”Nu sunt întârzieri mari, o lună este, cei din conducere chiar au făcut totul ca situația să fie bună la echipă. E mai greu fără un buget constant. Nu e nicio stare de panică, nu ni s-a transmis ceva negativ!

Da, și noi, cei de la echipă, și oficialii ne așteptam să fie un verdict favorabil în privința planului de reorganizare, vom vedea ce se va întâmpla în continuare. Ei, cei de la birouri, erau pregătiți pentru orice scenariu. Nu ne ajută cu nimic plânsul de milă! Treaba noastră este să jucăm fotbal, totul e OK la club, mergem înainte.

Cum ne afectează interdicția la transferuri? Cel mai bine este să-l întrebați pe domnul Burcă, el știe ce să vă răspundă. Noi am făcut un grup frumos, iar rezultatele din ultima vreme arată nivelul muncii întregii echipe. Lotul este destul de bun, facem față liniștit la orice provocare din acest sezon. Și eu am stat pe tușă, am intrat și mi-am făcut treaba când am fost solicitat.

Antrenorul știe dacă ar mai fi nevoie de cineva anume. Pentru noi este OK dacă vom continua așa. Poate fi un plus pentru noi că există această interdicție, ne știm, sunt relații de joc, se vede cum am terminat 2022”, a mai spus mijlocașul.

Citește și

Școala reîncepe cu triaj zilnic. Lista cu obligații transmise școlilor