Vestea pe care o așteaptă toți dinamoviștii

Dinamo este într-o situație dificilă în campionat, va juca barajul de rămânere în Liga 1, dar a căpătat mai multă încredere după trei victorii la rând în play-out, mai ales după ultima, 3-2 la Botoșani.

Care sunt pașii următori

Alb-roșii sunt programați marți, 10 mai, pentru a-și prezenta proiectul pentru sezonul viitor care să le dea licența pentru Liga 1 și să le permită ”câinilor” să continue și anul viitor în campionat dacă vor învinge la baraj.

Oficialii lui Dinamo nu au nicio emoție în privința obținerii licenței, conform unor informații GSP. Aceștia vor afla verdictul pe 20 de mai de la Comisia de Licențiere.

Dacă dosarul lui Dinamo nu va fi acceptat, atunci alb-roșii se pot adresa Comisiei de Apel până pe 30 mai.

Pleacă Iuliu Mureșan dacă Dinamo obține licența?

Obținerea licenței ar putea însemna și despărțirea de Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo.

Absent în ultima vreme din spațiul public, Mureșan a lăsat de înțeles că va părăsi ”haita” după ce echipa va obține licența pentru sezonul 2022/23.

”Și eu sunt vinovat pentru lipsa rezultatelor de la Dinamo. Am vrut să plec, chiar și recent, dar mă împiedică un lucru. Eu nu pot să-mi deleg semnătura. Am vrut să-mi dau demisia, dar dura ceva timp. Așa că sunt obligat să stau să asigur din punct de vedere administrativ obținerea licenței.

În mod normal, nu mai rămân după finalul sezonului. Dar acum lucrez la licență. E o condiție obligatorie să luăm licența, trebuie să depunem toate actele până la finalul acestei luni. Suntem în regulă. Eu zic că sigur luăm licența, apoi e posibil să plec”, a declarat Mureșan la acea vreme.

Ulterior, el a revenit asupra ideilor sale, a lăsat totul în suspans.

Citește și

Părintele Vasile Ioana: „Sunt fan Pink Floyd, Sting și Queen. Poți gusta, dar cu măsură”