--> -->

Vestea momentului la Dinamo: ”Există aprobare pentru bani”

Fostul președinte al lui Dinamo, Constantin Anghelache, a anunțat că în cel mai scurt timp va începe demolarea actualului stadion, pe amplasamentul căruia va lua naștere o arenă ultramodernă, așteptată de fanii roș-albilor de ani în șir.

Conducător la Dinamo în mai multe perioade, Anghelache a oferit o estimare optimistă cu privire la marele vis al dinamoviștilor, cel de a evolua pe un stadion construit de la zero, la standardele anului 2023.

După nenumărate tergiversări, se pare că buldozerele vor intra, în sfârșit, pe arena din șoseaua Ștefan cel Mare.

”Stadionul Dinamo va fi gata în doi ani, nu mai mult”

”Eu, din ce cunosc, se continuă (n.r. – proiectul deja existent). Stadionul se va face, pentru că există aprobare să se dea bani de la CNI. S-au rezervat aceste sume. Proiectul este analizat, urmează prima etapă, cea a demolării.

Dacă se începe demolarea și se termină în două luni, înseamnă că noua arenă din Ștefan cel Mare va fi gata în doi ani, nu mai mult. Dacă banii sunt alocați, în 2025 va fi stadion nou! Acest stadion se va construi. Se discută acum cine face demolarea și celelalte elemente realmente esențiale”, a dezvăluit Constantin Anghelache, la GSP Live, despre arena ce va avea aproximativ 25.000 de locuri.

”Toți cei care s-au perindat pe la Dinamo n-au făcut absolut nimic!”

Anghelache a vorbit și despre gradul de încredere acordat noului management de la Dinamo

”A venit rândul acestei conduceri să se supună testului prin care să demonstreze că are capactitatea de a obține licențierea echipei. Scurt!

(…) Nu ai finanțare, nu ai capacitatea de a struni o entitate sportivă. Până acum, fără nicio supărare, toți cei care s-au perindat pe la conducerea lui Dinamo au venit, au spus câte ceva, dar n-au făcut absolut nimic.

La Rapid, de exemplu, cei care au venit au spus că dau bani și au dat. E evident că cei doi oameni de acolo (n.r. – Dan Șucu și Victor Angelescu) au adus niște bani la finanțarea echipei”, a adăugat Anghelache.

Citește și

Mihai Coadă, cunoscut ca Nelu Curcă din ”La Bloc”, spune de ce s-a retras la mănăstire: ”Am căzut într-un păcat greu”