Vestea așteptată de toți dinamoviștii: „Unul singur a mai rămas”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, crede că luna iunie a acestui an reprezintă un termen realist pentru ieșirea din insolvență.

Fanii lui Dinamo primesc vești bune pe toate planurile. Formația pregătită de Zeljko Kopic a încheiat în forță sezonul regulat și a părăsit locurile direct retrogradabile. Suporterii sunt de părere că echipa poate evita și locurile de baraj.

O singură piedică pentru ieșirea din insolvență

Răzvan Zăvăleanu vine cu informații importante și din perspectiva administrativă. Administratorul judiciar al „câinilor” crede că odată soluționat litigiul cu Mircea Rednic, pentru suma de 32.000 de euro, Dinamo are cale liberă pentru ieșirea din insolvență.

„E un deziderat despre care am mai vorbit. Sunt mici reglaje pe care trebuie să le facem astfel încât să fie toate condițiile pentru ieșire îndeplinite. Nu am vorbit de curând cu finanțatorii. Dar asta a fost tendința de când s-a votat planul de reorganizare.

Cred că e o așteptare realistă să ieșim până în iunie din insolvență. Depindem de acționari, dar este fezabil. Totodată, trebuie să spun că mai avem un litigiu pe rol cu domnul Rednic. Este vorba despre suma de 32.000 de euro. Eu spun că este vorba despre o sumă solicitată pentru o perioadă de după încheierea contractului. Toate obligațiile financiare către Mircea Rednic erau achitate la zi.

Explicații pentru demiterea lui Rednic

Noi, la vremea respectivă, am desfăcut contractul pentru neîndeplinirea unor clauze contractuale. Cred că în luna aprilie avem termen. Nici nu e o sumă foarte mare, dar depindem de rezolvarea acestei situații.

Societatea aproape a satisfăcut cerințele planului de reorganizare și nu ar mai fi motive să rămânem în insolvență. Mie mi se pare normal să iasă când au fost rezolvate problemele”, a spus Răzvan Zăvăleanu la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Citește și

Material Deutsche Welle: țările care îl susțin pe Iohannis în fruntea NATO