Veste uriașă pentru Irobiso și Dinamo

Christian Irobiso, 28 de ani, atacantul lui Dinamo, a fost reclamat de CCA la Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF, dar a scăpat de suspendare, astfel că nigerianul va fi disponibil pentru barajul de menținere/promovare în Liga 1 cu U Cluj.

Dinamo se deplasează sâmbătă la U Cluj pentru prima manșă a barajului, iar fotbalistul are toate șansele să înceapă ca titular. Meciul va începe la 20:30. Returul e programat duminica viitoare, 29 mai.

De la ce i s-a tras

”Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Ce a făcut arbitrul astăzi a fost o rușine, o mare, mare rușine, dar nu vreau să vorbesc despre asta acum, ci despre mine și echipa mea”, a spus Irobiso după înfrângerea suferită de Dinamo în fața celor de la FCU Craiova (1-2) din 8 aprilie.

Pentru această declarație, Comisia Centrală de Arbitraj (CCA) l-a reclamat pe jucătorul dinamovist. Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF a decis însă să-l absolve pe „vârful” lui Dusan Uhrin.

Christian Irobiso, 3 goluri în 6 meciuri la Dinamo

Irobiso a venit în martie la Dinamo, după despărțirea de Gaz Metan. A bifat 6 meciuri oficiale în alb-roșu, reușind 3 goluri. E de așteptat ca nigerianul să fie titularul din atac în „dubla” cu U Cluj.

Irobiso a fost suspendat 3 etape în play-out. La meciul cu CS Mioveni, pierdut de Dinamo, scor 0-2, nigerianul și-a pierdut cumpătul și l-a pălmuit pe Andrei Panait, gest pentru care a primit cartonaș roșu și o sancțiune aspră.

Citește și

Lovitură: profesorii nu mai pot face meditații cu elevii din clasele la care predau