Veste uriașă pentru Dinamo: „LUNI”

Dinamoviștii sunt incapabili să bată pe cineva în Liga 1, deși Flavius Stoican promite revirimentul la fiecare conferință de presă. Duminică seară, de la ora 17:00, roș-albii joacă împotriva lui UTA, iar vinerea viitoare contra celor de la Gaz Metan.

Deja au 2 puncte mai puțin

Mediesenii sunt în colaps. Li s-au luat deja 2 puncte din cauza datoriilor, jucătorii amenință că vor părăsi in corpore echipa. La începutul săptămânii viitoare. Sâmbătă seară, Gaz Metan a rezistat până în prelungiri cu CFR Cluj, scor 1-2, când Neguț a înscris golul victoriei oaspeților în minutul 90+4.

Dinamo ar putea primi o mare gură de oxigen de la adversarii din lupta pentru evitarea retrogradării.

”Păcăliți și mințiți”

„Din păcate am luat un gol pe sfârșit, o neatenție. Noi suntem într-o situație foarte grea. Probabil luni vom pleca. Nu știu dacă o să mai rămână vreun jucător la echipă. Toți vor pleca! Nu se poate așa. Avem 4 luni restante, nu poți rămâne atâtea luni fără bani. Până în iunie se fac 9…

Nu se mai poate! Am fost păcăliți, am fost mințiți, am avut încredere, dar gata. Ieri a fost o ședință, dar trebuie să se ia o decizie rapidă. Luni toată lumea vrea să plece, speră să plece. Nu va mai veni nimeni.

Probabil vor rămâne doar cei din Mediaș. De ce să mai rămân aici? Să stai 10 luni fără bani e greu. Toți avem familii, avem copii. O repet, Federația trebuie să facă ceva. Noi, jucătorii, trebuie să luăm atitudine, să facem ceva. Să avem o garanție. Altfel nu se mai poate. Jucăm pe burta goală… Am avut o perioadă în care am dominat campioana. Asta înseamnă că avem caracter”, a spus Ioan Filip, la Telekom Sport.

Citește și

Jucătorul l-a făcut ”prost” pe Stoican, Flavius l-a aruncat în luptă! Cu cine atacă Dinamo