Veste tare pentru Dinamo: s-au dat banii!

Dinamo are o etapă extrem de grea duminică dimineață, de la ora 11:00, la Buzău, cu formația locală.

Punctele puse în joc sunt extrem de importante în perspectiva calificării în play-off-ul ligii secunde.

Salarii achitate

O victorie ar readuce echipa lui Ovidiu Burcă în luptă pentru top 6, pe când un eșec ar îndepărta și mai mult lotul ”câinilor” de obiectivul declarat de către cei îmbrăcați în alb-roșu.

Există și o veste bună, salariile jucătorilor au fost plătite pe data de 15 septembrie 2022, astfel încât nu există restanțe salariale la jucători în acest moment, au anunțat cei de la Radio Dinamo.

”Sunt discuții pozitive cu alți investitori”

”Au picat negocierile cu One, sunt în schimb discuții pozitive cu alți investitori, sper să ieșim repede la liman. Domnul Murad își dorește să vină în continuare la Dinamo împreună cu un grup de investitori, ne-a solicitat să identificăm alți oameni de afaceri cu care să vină, nu își dorește să țină singur clubul, își dorește un grup de investitori, facem eforturi în acest sens.

Domnul Murad a declarat că nu vrea să fie investitor majoritar, e dispus să susțină aproape jumătate din banii necesari. Cu Nicolae Badea am discutat, a spus că nu îl mai interesează să investească la Dinamo. Era dezamăgit pentru ce a fost în trecut, are o experiență de o asemenea natură, nu l-am convins să investească la Dinamo. Știu că a mai ajutat in trecut cu anumite sume.

Fără identificarea unui investitor în cel mai scurt timp, va fi foarte dificil, va trebui să ne bazăm pe partenerii comerciali și pe susținerea fanilor, prin programul DDB.

Proiectul DDB ne-a ajutat, au contribuit financiar, sper să dobândească încredere, am discutat cu noul președinte DDB, l-am asigurat de susținerea mea, de transparentizarea programului, lucru cerut de fani, îl susțin cu orice are nevoie din partea clubului, astfel încât fanii să redobândească încrederea în program.”, a declarat Vlad Iacob la Prosport Live.

Citește și

Ruby și Dorian Popa au primit facturi mari la curent: ”Șocuri”