Veste șocantă! Un fost campion al României a murit la 43 de ani! Ultimele momente

În plină pandemie de coronavirus, cu problemele de zi cu zi, o veste cutremurătoare a lovit astăzi fotbalul românesc. Indiferent de simpatiile pentru o echipă sau alta, nu poți trece indiferent peste o informație care te zgâlțâie. Mai ales când e vorba despre un om apreciat, despre un sportiv care și-a făcut datoria bine pentru formația de club.

La doar 43 de ani, Martin Tudor a murit! Fostul portar al Stelei se afla la Reșița și a suferit un infarct, a informat Gazeta Sporturilor. Din sursele noastre, a murit în această dimineață, era în bucătărie cu prietena lui, s-a ridicat la masă și s-a prăbușit la pământ.

Un fotbalist pe care și Cristi Borcea l-a dorit la un moment dat la Dinamo, însă Martin a preferat să continue la formația din Ghencea și să fie doar rivalul ”câinilor” în derby-urile românești.Apoi, în 2005, a plecat în Ardeal, l CFR Cluj unde a strîns 21 de prezențe în prima divizie între 2005 – 2007. A jucat și pentru U Cluj, 10 partide, în ediția 2007-2008.

Tudor a strâns trei trofee în palmares cu roș-albaștrii: două campionate, în 2001 și 2005, o Supercupă în 2001. Gheorghe Chivorchian a declarat pentru sursa citată: ”Da, sunt devastat. A făcut infarct, săracul! Și atât de tânăr, nu pot să cred, nu-mi vine să cred. N-a mai putut fi salvat”.

Martin Tudor a evoluat pentru Jiul Petroșani, Olimpia Satu Mare, Steaua, CFR Cluj și U Cluj. În cariera de antrenor, a lucrat la Steaua, Craiova, nationala României, Al Ittihad, Juventus București, CSM Reșița, Voluntari și Snagov.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citește și

Un spital din Transilvania e în carantină totală vreme de 14 zile!

No Comments Yet

Comments are closed