--> -->

Veste șocantă pentru Ionel Dănciulescu! Închisoare cu suspendare

Fostul atacant Ionel Dănciulescu (45 de ani) a fost condamnat definitiv la 1 an și o lună de închisoare cu suspendare. Curtea de Apel Bucureşti l-a găsit vinovat pe Dănciulescu pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice.

În urmă cu doi ani, Ionel Dănciulescu a fost oprit de polițiști pe bulevardul Magheru din București. Fostul mare atacant avea o alcoolemie în sânge de 1,98 la mie. Danciu s-a ales cu dosar penal, iar cazul a ajuns acum la final.

Ce va face

Al doilea cel mai bun marcator din istoria Ligii 1 nu va merge la închisoare. În schimb, el trebuie să presteze 40 de zile de muncă în folosul comunității, anunță Știrile Pro TV. Fostul atacant va avea de ales între Arhiepiscopia Bucureștiului și Direcţia pentru Protecția Copilului.

Ionel Dănciulescu nu mai are nicio cale de atac, astfel că s-a ales cu 1 an și o lună de închisoare cu suspendare.

Ionel Dănciulescu este un adevărat simbol pentru echipa Dinamo București, care tocmai a retrogradat în Liga 2. Fostul atacant a înscris 214 goluri în Liga 1.

Atacant uriaș

Doar uriașul Dudu Georgescu îl depășește în clasamentul all-time al marcatorilor din Liga 1, cu 252 de reușite.

De asemenea, Dănciulescu deține recordul pentru cele mai multe apariții în Liga 1, 515 de meciuri.

”Nu am urmărit niciodată recordurile. Cum spune marele Gică Hagi: recordurile sunt făcute să fie doborâte. Dacă aș fi jucat pentru recorduri, aș fi făcut o obsesie, iar atunci nu mi-ar mai fi ieșit nimic, m-aș fi încărcat negativ.

Am avut grijă la un anumit stil de viață. Organismul m-a ajutat și am fost sănătos, cu siguranță asta a fost cel mai important. Ce atacant uriaș a fost Dudu Georgescu! Poate o să-l depășesc în altă viață (râde). Eu sunt mulțumit cu cifra pe care o am” , a spus Dănciulescu, în trecut.

Citește și

MM Stoica, laude pentru tricolori: ”Rar mi-a fost dat să văd așa ceva”