--> -->

Veste proastă pentru Dinamo pe frontul play-off-ului. Încă un adversar!

Concordia Chiajna – Unirea Slobozia 1-0, în singurul meci al zilei din eșalonul secund. Runda a debutat joi, cu duelul CSA Steaua – FC Buzău 1-1, un nou pas greșit al liderului.

La ultima fază din meci

Ilfovenii au învins astăzi prin reușita lui Mediop Ndiaye în minutul 90+4. Un rezultat care, teoretic, avantajează contracandidatele la play-off ale formației din Slobozia.

Mai ales că trupa lui Costel Enache are un program infernal.

Adversara ”câinilor” de marți, din ultimul meci din grupa Cupei României, partidă ce se va disputa la Buzău, are un 2023 teribil, în ultimele trei runde din sezonul regulat. Etapă cu CSA Steaua, acasă, deplasare la Buzău, ultima rundă cu Brașovul, acasă, toate echipele vizând top 6.

Chiajna mai lipsea!

În privința luptei pentru play-off a ”câinilor”, rezultatul nu are cum să fie unul pozitiv. De ce? Slobozia e totuși la 8 puncte în fața ”câinilor”, care mai au patru etape de jucat, inclusiv mâine la Brașov. În schimb, prin victoria din prelungiri, Chiajna a reintrat în lupta pentru play-off!

A depășit cu două puncte pe Dinamo, are 23 acum, iar trupa lui Ovidiu Burcă a picat pe 12! Tocmai de aceea este vitală victoria roș-albilor sâmbătă, de la ora 13:15, sub Tâmpa.

CSA Steaua, pas greșit cu FC Buzău, în primul meci al rundei

Roș-albaștrii nu-și revin după eșecul cu FC Brașov din week-end. Trupa lui Daniel Oprița a făcut o nouă partidă modestă și a remizat pe teren propriu cu FC Buzău.

Oaspeții au deschis scorul după doar trei minute, prin Boiciuc, într-un meci la care au asistat puțin peste 150 de spectatori. Steaua a alergat după egalare, care a venit în cele din urmă în minutul 53, grație reușitei lui Bărbulescu.

Fotbalul s-a ”diluat” din acel moment, ocaziile importante au lipsit, iar cele două echipe s-au mulțumit doar cu un punct.

Citește și

Ia românească a fost inclusă în Patrimoniul UNESCO