--> -->

Veste mare pentru Dinamo: un alt rival răpus

Dinamo primește astăzi o veste foarte importantă. Are asigurat locul de baraj și de acum trebuie să se lupte doar pentru evitarea acestuia.

Cerere respinsă

Tribunalul Ilfov a respins miercuri cererea de intrare în insolvență a clubului Academica Clinceni, locul 15 în Liga 1. Șansele ca ilfovenii să obțină licența pentru sezonul următor al Ligii 1 au fost astfel spulberate, scrie gsp.ro.

Academica Clinceni spera să intre în insolvență pentru a obține licența pentru următorul sezon, însă Tribunalul Ilfov a resprins cererea. Cu toate că mai pot face apel, ilfovenii nu mai au timp pentru a se încadra în termenul de licențiere prevăzut de FRF.

S-au resemnat

Într-o reacție pentru GSP, Adrian Budeanu, primarul din Clinceni, s-a resemnat cu ideea că Academica nu va primi licența: „Nu mai este nicio șansă, gata!”.

Dinamo este beneficiară directă a deciziei Tribunalului Ilfov. „Câinii roșii” se aflau în luptă directă cu Academica pentru poziția 14, prima care asigură prezența la barajul de salvare în Liga 1.

Momentan, Academica are 7 puncte, două puncte în minus față de Dinamo. Pe ultimul loc, direct retrogradabil, se află Gaz Metan, care a rămas cu -1 puncte după depunctările cauzate de datorii.

Citește și:

Mănăstirea Putna, exemplu internațional pentru ajutorarea refugiaților