--> -->

Veste mare de la LPF: ”Ne-a asigurat de sprijinul lui!”. ”Mingea” e la Arafat și Voiculescu

Suporterii așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la meciurile de fotbal pe stadioane. Indiferent de culorile pe care le îndrăgesc. LPF a sprijinit ideea revenirii pe arene, cu grad de ocupare de 30 la sută la început, lucru îmbrățișat și de principalele galerii din țară.

Astăzi, secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a anunțat că a avut o întrevedere cu ministrul Sportului, Eduard Novak, care sprijină demersul microbiștilor, acum urmând a-și da acordul Raed Arafat (șeful DSU) și Vlad Voiculescu (ministrul Sportului).

”Ne-am intalnit astazi cu ministrul Eduard Novak.

Ne-a asigurat ca avem sprijinul lui pentru deschiderea stadioanelor.

Urmeaza sa avem discutii cu domnii Arafat si Voiculescu in perioada imediat urmatoare, sens in care vom trimite solicitari oficiale catre IGSU si Ministerul Sanatatii.

Le vom demonstra acestor domni ca regulile propuse de noi asigura protejarea sanatatii oamenilor si, impreuna cu liderii de galerii, ne vom asuma respectarea acelor reguli, in caz contrar urmand a accepta ideea de a se reveni asupra deciziei de deschidere a stadioanelor.

Le vom cere sa inceteze imediat orice forma de discriminare in raport cu fanii din fotbalul romanesc si sa asigure un tratament egal al sportului in raport cu alte activitati de divertisment precum spectacolele, cinematografele, restaurantele etc. Este inacceptabil ca industria sportului sa fie tratata diferit in raport cu alte industrii. Familia sportului romanesc s-a trezit si nu va permite nimanui ca sportul si fanii sai sa nu fie respectati”, a scris în urmă cu puține momente Justin Ștefan, pe Facebook.

Citește și

Raluca Turcan se laudă că a rezolvat criza din Valea Jiului: ”Am virat această sumă, plus ajutoare”