Veste importantă pentru Dinamo: ”Vom avea ședință, trebuie luată o decizie”

Veste importantă care-i privește și pe dinamoviști. S-ar putea chiar în dublă ipostază.

Probleme la adversara din următoarea etapă, Sepsi, lunea viitoare, Dinamo deplasându-se pentru meci la Sf. Gheorghe.

Echipa ardeleană a fost învinsă în Bănie, 1-2 cu FCU Craiova, iar Liviu Ciobotariu ar putea fi demis în scurtă vreme! Mai mult, Ciobi ar putea fi o variantă pentru la iarnă, de a-l schimba pe Ovidiu Burcă!

Criză maximă și la Sepsi

După un început de sezon aproape perfect, în care Sepsi a fost aproape să ajungă în grupele Conference League, după 3-0 în Capitală cu Dinamo, printre altele, echipa din Sfântu Gheorghe a intrat într-o criză de rezultate, pierzând 7 din ultimele 11 meciuri din Superligă.

Dinamo are 8 înfrângeri în ultimele 11 etape, în rest trei remize.

Laszlo Dioszegi, președintele clubului covăsnean, a fost furios după ultimul eșec al echipei sale.

Ia Dinamo de bun ce aruncă Sepsi?

„Nu cred că există conducător de la Sepsi sau suporter care poate să spună că este mulțumit. În repriza secundă a fost o singură echipă pe teren și aceea nu a fost Sepsi. Nu jucăm cum am gândit acum 3-4 luni în urmă.

Din păcate, cu jocul de astăzi, nu putem spera decât la evitarea retrogradării. Din ce am văzut și azi și în ultimele meciuri, în afară de meciul cu Rapid, nu am jucat nimic.

Trebuie schimbat ceva, așa nu mai merge. Dacă rămâne așa, nu avem speranțe că se schimbă ceva. În ultimele două săptămâni am sperat că echipa o să arate altfel, dar din minutul 45 n-am mai jucat nimic. Parcă nici forță n-am avut. Am arătat jalnic! Mi-a fost rușine să văd repriza a doua”.

De văzut dacă mai prinde meciul cu Dinamo

Laszlo Dioszegi a lăsat de înțeles că îl va demite pe Liviu Ciobotariu, potrivit iAM Sport: „Nu merge nimic bine la noi, e clar! Vom avea o ședință, în 2-3 zile se va decide totul. Nu iau decizii la cald, nu pot să spun momentan nimic 100%, dar este clar că trebuie un șoc la echipă. Avem nevoie de o schimbare”.

Sepsi Sf.Gheorghe se ocupă pe locul 10 în Superliga, cu 20 puncte în 17 etape.

Citește și

Se dau în primire! ”CTP s-a autodenunțat, l-a consiliat!”