--> -->

Veste importantă pentru Dinamo: ”99 la sută continuăm”

Unirea Constanța, ”lanterna roșie” a ligii secunde, îi pune pe jar pe cei ce se luptă pentru un loc în play-off la finalul sezonului regulat. Inclusiv pe Dinamo, adversara de pe 27 februarie, în prima rundă din 2023.

Mai sunt trei etape de jucat din sezonul regulat. Au existat zvonuri conform cărora formația patronată de Vasile Geambazi are șanse mari să se retragă din competiție. ProSport a luat legătura cu nepotul lui Gigi Becali.

Acesta a vorbit despre planurile pe care le are cu echipa de la malul mării. Dinamo a mai jucat un ultim amical, 2-1 cu FC Brașov, înaintea reluării campionatului.

”Caut copii care vor să joace la Liga 2”

”Cum să ne retragem? Sunt niște dificultăți financiare, dar o să încercăm să terminăm campionatul.

Nu doar sezonul regular, ci tot sezonul. Dacă aș termina doar sezonul regular, s-ar interpreta că avantajez pe cineva. Din 17 echipe cu care am jucat, aș avantaja pe cele patru pe care le-am bătut.

Suntem în restructurare, insolvență, avem plan de reorganizare și încerc să nu duc echipa în faliment. Retrogradez, mă înscriu la Liga 3 anul viitor. Dacă mă retrag, mă duc direct la Liga 5. 99% continuăm. În ce condiții, vom vedea.

Eu caut copii care vor să joace la Liga 2. Vreau, trebuie să vrea și ei. Încercăm să nu jucăm cu copii de 14-15 ani, dar, dacă va fi nevoie pentru a termina sezonul, o voi face. Nu avem interdicție la legitimări. Eu caut, repet, copii care să mai joace nouă meciuri la Liga 2. Vreau să-i văd că-și doresc”, a declarat Geambazi.

”Sunt datorii de 44.000 de euro. FCSB n-a plătit nimic”

”FCSB nu a vrut să se mai implice în acest proiect, astfel că au plecat jucătorii veniți de acolo. Eu îi plăteam, aveau calitate, dorință de a juca, salarii micuțe, dar n-au vrut să mai continue. Au reziliat copiii ăștia și, când au făcut-o, au plecat fără să mai ceară banii restanți.

Da, am datorii curente, pentru neplata salariilor. Am datorii, însă, la staff și pe la Clinceni. O să mă întâlnesc cu antrenorii, să le mai dau din salarii. Datoriile sunt de 44.000 de euro. 4000 de euro sunt datorii la masa credală pe trei ani de zile și 40.000 acumulate. Nu este o problemă foarte mare. Problema este în a face performanță. Asta vreau, să fac ceva serios, că de găsit, eu găsesc jucători pentru a termina sezonul de Liga 2.

Gigi Becali n-a plătit nimic la Unirea Constanța. FCSB doar a împrumutat niște jucători. Problemele financiare sunt strict ale mele. Am găsit niște sponsori care să ne mai ajute”, a mai zis Geambazi.

Citeste si

Bulgaria nu mai trece la moneda euro în ianuarie 2024