--> -->

Veste foarte bună pentru Uhrin în perspectiva echipei din meciul cu Viitorul EXCLUSIV

Dinamo a dat semne de viață, învingând cu scorul de 2-0 pe Voluntari. Un mare balon de oxigen, în lupta pentru evitarea retrogradării.

”Câinii” adunaseră 13 etape fără victorie până la succesul de joi din Ștefan cel Mare, așteaptă cu alt moral duelul de duminică de la Viitorul. Mai ales că, apoi, sunt alte două meciuri tari, cu Poli Iași, tot în deplasare, și cu Hermannstadt, la București.

Gând la gând cu bucurie, mai ales că vine Paștele. Etapa de Paște a fost mai mereu de bun augur pentru dinamoviști, care au strâns 11 victorii în ultimele 13 meciuri jucate în preajma celei mai mari sărbători a creștinătății. Dusan Uhrin a avut azi parte de noi vești bune. Raul Albentosa s-a putut antrena normal, fără probleme, astfel că poate fi luat în calcul pentru runda cu Viitorul! Spaniolul ar putea reveni în primul 11, de văzut în locul cui.

În meciul cu Voluntari, Uhrin a jucat cu trei apărători pe linia de fund, Puljic, Bejan și Ricardo Grigore. Bejan a dat gol, a deschis scorul, Rici este susținut de legea U21, astfel că ibericul ar putea reveni în primul 11 în locul croatului Puljic. Cât timp a fost apt de joc, Albentosa a jucat de fiecare dată. În duelul cu ilfovenii a lipsit din cauza unor probleme la genunchi.

Citește și

Părintele Necula: ”Eu nu apăr ortodoxia, ci viitorul României. Hristos spune că trebuie să trecem pandemia”