--> -->

Veste bună pentru jucători, apoi pentru club: ”Am plătit”

Eugen Voicu, noul șef de la Dinamo, a confirmat o veste bună pentru jucători, în preajma ultimelor două etape, decisive pentru accederea în play-off-ul Ligii 2.

Omul de afaceri a precizat astăzi, într-un interviu acordat Ziarului Financiar, că dinamoviștii vor încasa una dintre cele două remunerații restante.

Care este planul lui Dinamo pentru primăvară

”Am plătit jumătate din salariile restante, erau două luni, am achitat prima jumătate. În următoarea perioadă vom achita salariile la zi, sper că jucătorii să fie mai motivați din această perspectivă.

Traseul pe care îl are Dinamo, în mod normal ar trebui să o ducă în play-off, apoi să lupte cu șanse mari la promovare în liga superioară. Șansele sunt reale”, a explicat Eugen Voicu pentru Ziarul Financiar.

Totodată, businessman-ul a vorbit și despre interdicția la transferuri, ce nu a permis echipei din Ștefan cel Mare să aducă fotbaliști în perioada intercompetițională.

Ce este pe ”prima poziție”

”Este o interdicție la transferuri, urmează să se rezolve. Pe prima poziție în comunicatul pe care l-am dat după ce am făcut tranzacția, se află aprobarea unui nou plan de restructurare în comitetul creditorilor. Este firesc să se întâmple, în funcție de când se va întâmpla și va arăta, bugetul se va adapta.

Nu suntem niște investitori care să vină să arunce cu bani, trebuie să abordăm din punct de vedere al unui business normal, inclusiv această expunere. Suntem gata să investim suficient de mult, în condițiile în care acest plan este aprobat. Sunt datorii istorice prea mari, pe care nu ni le putem asuma”, a mai precizat Voicu, conform sursei citate.

Citește și

Gata, s-a săturat! ”Mâine, Argăseală va avea demisia mea pe birou”