--> -->

Veste bună pentru Dinamo: ”Sunt gata”

Gabriel Moura, 34 de ani, a fost menajat în meciul cu Sepsi din Cupa României, brazilianul fiind unul dintre cei mai importanți oameni ai dinamoviștilor în actuala ediție.

A tot forțat

Fundașul dreapta a acuzat probleme medicale la spate în ultima perioadă și a fost menajat pentru meciul cu Sepsi (2-3), astfel încât să nu riște o accidentare și mai gravă.

Fundașul lateral a evoluat și la Miercurea Ciuc cu infiltrații și s-a decis să nu se riște în cazul lui. Durerile au persistat, astfel că Ovidiu Burcă l-a oprit de la efort la începutul acestei săptămâni.

Jucătorul se simte mai bine însă, a început antrenamentele ușoare de astăzi, sunt șanse să îl vedem în teren în meciul cu Dumbrăvița, de duminică dimineață, de la Giurgiu.

”Mergem înainte”

”Duminică am avut o contractură la spate din cauza căreia n-am putut fi astăzi pe teren, dar mă simt mai bine. Cu Dumbrăvița cred că voi fi pe teren. Nu ne va afecta această înfrângere, chiar dacă se încheie seria de șapte meciuri fără înfrângere.

Echipa creste de la zi la zi, de la meci la meci și cred că am dovedit asta și astăzi. Duminică este alt meci și vrem să luăm toate punctele.

Băieții au făcut un meci bun. Suntem mai puternici împreună și, chiar dacă mai avem de muncit, suntem pe drumul cel bun. Nu cred că s-a simțit diferența de un eșalon. Ambele echipe au avut ocazii de gol, a fost un meci plăcut ochiului.

Din păcate, a venit autogolul lui Patriche și n-am mai avut timp să egalăm, chiar dacă Iulian (n.r. – Roșu) a marcat un gol superb. Mergem înainte”, a declarat Moura pentru Playsport.

Citește și

Ministrul Turismului din Bulgaria: ”90 la sută dintre românii intervievați apreciază țara noastră”. Ce noi destinații recomandă